Adobe представила ШІ, який перетворює картинки на відео
Adobe представила ШІ, який перетворює картинки на відео

Adobe представила ШІ, який перетворює картинки на відео

Adobe представила нові інструменти для створення відео за допомогою генеративного штучного інтелекту, зокрема функцію, що перетворює статичні зображення у відеокліпи. Про це повідомляє The Verge.

Це оновлення є частиною розробки Firefly, моделі для відео та аудіо, яку компанія анонсувала раніше у квітні. Firefly з'явиться в різних застосунках Creative Cloud для редагування відео та аудіо.

Нові можливості Firefly дозволяють створювати відео на основі текстових описів, з можливістю керування "камерою", яка імітує різні кути, рухи та відстані знімання. Також є функція, яка перетворює зображення на відео, використовуючи конкретні референсні зображення. Це може допомогти створювати додаткові кадри або заповнювати прогалини у виробничому процесі.

Firefly пропонуватиме користувачам вибір стилів знімання, що можна буде застосовувати до відео, відповідно до їхніх побажань. Відео, згенеровані за допомогою цих інструментів, поки що мають максимальну довжину до 5 секунд, повідомив віцепрезидент Adobe з генеративного ШІ Олександр Костін.

Ці функції спочатку будуть доступні в бета-версії окремого застосунку Firefly пізніше цього року, а згодом інтегруються в Creative Cloud, Experience Cloud і Adobe Express.

Джерело матеріала
loader
loader