Блогер Таня Пренткович втретє стане мамою
Блогер Таня Пренткович втретє стане мамою

Блогер Таня Пренткович втретє стане мамою

Українськая блогерка Таня Пренткович стане втретє мамою. Про вагітність інфлюєнсерка та її обранець, підприємець Андрій Гонковський, повідомили в інтерв'ю YouTube-каналу "Okay Eva".

Відповідаючи на питання про те, чи хотіли б повернутися в Україну, пара наголосила, що їм важливо розуміти, що в країні безпечно, оскільки Пренткович перебуває на третьому місяці вагітності.

- Як би ми не хотіли повернутися, як би ми не любили наш дім, Україну... Зараз ми не можемо цього зробити. А жити у такому підвішеному стані... На жаль, трохи складно. Я дуже хочу [додому], - зауважила Таня.

- Так, хочеться повернутись. Але ми маємо точно розуміти, що там безпечно. Ми не розповідали, але Таня вагітна. Десь 9 тижнів. 3 місяць, – уточнив Андрій.

Це перше інтерв'ю родини після скандалу з поїздкою Гонковського на відпочинок під час війни та виїзду закоханих з України. Пару захейтили підписники після того, як у соцмережах розповсюдили фотографію, де бізнесмена разом із блогером та їхніми дітьми зняли на Мальдівах у місцевому кафе. Через хейт в Instagram Андрій тоді заявив, що законно перетнув кордон і вирушив до Польщі, щоб провести благодійний захід. Але оскільки запланований івент перенесли майже на два тижні, він вирішив скористатися перервою та вирушив на курорт до родини. Невдовзі через постійні погрози Таня та Андрій оголосили про переїзд до Португалії.

Пренткович та Гонковський офіційно не розписані. У пари є дворічний син Адам. До стосунків із Гонковським інфлюєнсер вже була одружена і має старшого сина. В інтерв'ю Маші Єфросиніної блогер розповіла, що колишній чоловік Орест зізнався їй у швидкоплинному зв'язку з дівчиною, яка працювала у закладі фаст-фуду у Тернополі.

В Інстаграмі Пренткович має 1 мільйон передплатників, а у її майбутнього чоловіка Андрія Гонковського - 177 тисяч.

Блогер Таня Пренткович втретє стане мамою - Фото 1
Теги за темою
вагітність
Джерело матеріала
loader
loader