Брат Volvo XC40 оновився та став потужнішим
Брат Volvo XC40 оновився та став потужнішим

Брат Volvo XC40 оновився та став потужнішим

Кросовер Lynk & Co 01, який є співплатформним Volvo XC40, Polestar 2 і вийшов на ринок у 2017 році, пройшов планове оновлення. Йому не лише підкоригували обладнання, а й покращили силову установку.

Візуальних змін небагато. Відрізнити оновлений Lynk & Co 01 можна по переглянутому бамперу, глянсово-чорній решітці радіатора та заднім ліхтарям із зміненою графікою. Також кросовер отримав колісні диски з новим дизайном, а палітра кольорів для кузова поповнилася відтінками Sparkling Black, Crystal White і Mineral Green Metallic.

Брат Volvo XC40 оновився та став потужнішим - Фото 1

В оснащення оновленого Lynk & Co 01 салону включили більш сучасну мультимедійну систему з 15,4-дюймовим сенсорним екраном, нове кермо, розширений список систем допомоги водієві. Також модернізували гібридну установку. Тепер 1,5-літровий бензиновий турбодвигун, який доповнений електромотором, сумарно видає 276 к.с. потужності та 535 Нм крутного моменту (на 15 к.с. та 90 Нм більше, ніж раніше).

Зазначається, що гібридна установка стала потужнішою, але при цьому економічнішою. Її середня витрата палива становить 0,9 л на 100 км, а середні викиди CO2 – 20 г/км – принаймні. Запас ходу на електротязі – 75 км. Новинка надійде в продаж на ринку Європи до кінця року, але вона буде дорожчою за поточну версію моделі.

Джерело матеріала
loader
loader