Експерт із мови тіла проаналізував стосунки принца Гаррі та Меган Маркл
Експерт із мови тіла проаналізував стосунки принца Гаррі та Меган Маркл

Експерт із мови тіла проаналізував стосунки принца Гаррі та Меган Маркл

Пара часто демонструє свої почуття на публіці. Навіть через шість років після весілля Меган Маркл з обожнюванням дивиться на принца Гаррі.

Експерт із мови тіла Даррен Стентон проаналізував стосунки принца Гаррі та Меган Маркл напередодні 40-річчя герцога Сассекського, яке він відзначить 15 вересня, повідомляє Еxpress.

Гаррі та Меган одружені з 2018 року і зараз у них двоє дітей: п'ятирічний принц Арчі та трирічна принцеса Лілібет. Обговорюючи їхні стосунки, які почалися ще 2016 року, Стентон вважає, що пара "виросла рівною мірою" разом.

"Гаррі наближається до свого 40-річчя, він задоволений своїм життям. Я думаю, що Меган безумовно забезпечила Гаррі стабільну обстановку в останні роки і допомогла привнести в його життя багато спокою. Меган, безсумнівно, була справжньою опорою для Гаррі, і він також підтримував її", — зазначив Даррен, наголосивши, що молодший син короля Великої Британії Чарльза ІІІ мав сміливість і відвагу, розпочавши абсолютно нове життя в Штатах.

Принц Гаррі зі своєю дружиною Меган Маркл
Фото: Netflix

Експерт зазначив, що з невербального погляду, пара має постійний зоровий контакт, що, на його думку, дуже важливо у стосунках. "Я думаю, що зараз їхні стосунки досягли дійсно сильного моменту. Їм не потрібно робити жести, щоб показати людям, що вони кохають одне одного. По суті, вони, схоже, росли разом однаковою мірою, і я думаю, що багато випробувань і негараздів, які ми бачили, насправді зміцнили їхні стосунки. З погляду мови тіла, ці двоє абсолютно закохані одне в одного, і Гаррі не міг би бути щасливішим на цьому етапі свого життя", — заявив Даррен.

Принц Гаррі та Меган Маркл
Фото: Getty Images

Наразі Гаррі, схоже, все ще намагається "вразити" Меган, а колишня актриса демонструє ознаки гордості за те, що є його дружиною. Пара часто демонструє свої почуття на публіці. Навіть через шість років після весілля Меган з обожнюванням дивиться на свого чоловіка і не приховує свою любов до нього.

Герцог і герцогиня Сассекські
Фото: Getty Images

Раніше, 20 серпня, Фокус писав про те, що Меган Маркл подала Вікторії Бекхем знак про примирення.

Теги за темою
Меган Маркл Королівська сім'я
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader