Вірш Жадана і мотоцикл: що чекати від нового сезону «Холостяка» з Олександром Тереном
Вірш Жадана і мотоцикл: що чекати від нового сезону «Холостяка» з Олександром Тереном

Вірш Жадана і мотоцикл: що чекати від нового сезону «Холостяка» з Олександром Тереном

Любов варта всього: Холостяк Олександр Терен вирушає на найважливіше побачення свого життя. Саме про це новий відеоролик у стилі роуд-муві, що анонсує новий сезон проєкту «Холостяк» на СТБ. Він мчить містом на мотоциклі, долає мости та кілометри, аби зустрітись із тією, кому готовий дарувати усі троянди світу. Творча команда зазначає, що була вражена майстерністю Холостяка, адже Олександр опанував водіння мотоциклом у найкоротші терміни.

Режисерка відео Катя Царик: «Я вражена тим, як Терен опанував байк. Це неймовірно, і це дуже пасує до його стилю, його образу. А ще наша команда була приголомшена його підготовкою. Для зйомок треба було не просто навчитися їздити, а робити це на камеру, яка рухається паралельно. Це дуже складно і, зазвичай такі проїзди виконують дублери. Але Холостяку послуги дублера не знадобилися, він з усім впорався сам».

Особисту історію Олександра підкреслив пронизливий вірш Сергія Жадана, рядки якого стали слоганом нового сезону проєкту — «Любов варта всього». До речі, в автора не було жодних сумнівів щодо того, чи давати дозвіл на використання вірша.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Холстяк & Холостячка (@holostyakstb)

Олександр Терен — ветеран російсько-української війни, який під час боїв на Ізюмському напрямку отримав важке поранення, через яке втратив обидві ноги. Пройшов реабілітацію і протезування. Докладніше про життєвий шлях та особисте життя Терена читайте тут.

Прем’єра нового сезону романтичного реаліті «Холостяк» відбудеться цієї осені. Проєкт виходитиме щоп'ятниці о 19:00.

Фото: пресслужба СТБ

Джерело матеріала
loader
loader