Вагітна дружка вимагає, щоб наречена вже вдруге перенесла дату свого весілля
Вагітна дружка вимагає, щоб наречена вже вдруге перенесла дату свого весілля

Вагітна дружка вимагає, щоб наречена вже вдруге перенесла дату свого весілля

Наречена перенесла весілля через стан здоров'я дружки

У Елли був дуже важкий перший триместр вагітності, то ж сестра, яка працює віддалено, багато часу проводила у її будинку. Бувало, що Елла цілий день не вставала з ліжка, бо дуже погано почувалася.

Наречена хвилювалася за Еллу, то ж разом з чоловіком прийняла важливе рішення – перенести дату весілля, яке мало відбутися в липні. Наречена розуміла, що вагітна дружка не зможе прийти на святкування через стан свого здоров'я. Тоді усі родичі підтримали рішення жінки.

Ніхто цього від нас не просив, але я відчувала, що це потрібно. І, слава Богу, їй стало краще. Елла нормально їсть, сама ходить на вулицю. Побачивши це, ми з нареченим знову заговорили про наше весілля. Я завжди хотіла весілля влітку на пляжі, але не хотіла чекати цілий рік, то ж ми вирішили одружитися в грудні,
– розповіла наречена.

Наречені перебронювали декорації та кейтеринг на грудень і вже розіслали запрошення гостям. Раптом до жінки зателефонувала її розлючена сестра. Елла обурювалася, що молодята будуть одружуватися у грудні, адже вона тоді перебуватиме на 8 місяці вагітності. Мовляв, їй буде некомфортно.

Наречена намагалася заспокоїти сестру і казала, що заплатить за те, щоб її сукню перешили на більший розмір і домовиться про зачіску та макіяж. Усе, що потрібно від дружки, – просто прийти. Однак Елла була незворушна, вона вимагала, щоб сестра перенесла весілля на наступне літо.

Жінка не повелася на маніпуляції дружки і відмовилася переносити дату весілля вже вдруге. Усе це призвело до сімейної драми. Рідні сестер розкритикували наречену за те, що вона не хоче послухати сестру.

Користувачі мережі підтримали наречену і зауважили, що вона зробила все, аби її вагітна сестра комфортно почувалася на святкуванні. Водночас дехто здивувався для чого наречені переносили весілля, щоб зрештою обрати дату, коли дружка буде на 8 місяці вагітності.

Джерело матеріала
loader
loader