Нова недорога модель Toyota здивувала своєю економічністю
Нова недорога модель Toyota здивувала своєю економічністю

Нова недорога модель Toyota здивувала своєю економічністю

Недорога модель Toyota Prius 2024 (нове покоління) привертає увагу фахівців та покупців. Багатьом ця машина подобається. А тепер під час важкого випробування гібридний хетчбек здивував своєю економічністю.

Як повідомляє японський виробник, новий Toyota Prius перетнув США від східного до західного узбережжя. Гібрид Toyota подолав понад 5000 км із середньою витратою палива 2,5 л/100 км. Це досягнення зафіксували у Книзі рекордів Гіннеса.

Prius вже має й інші досягнення. У конкурсі у рамках Автошоу у Нью-Йорку професійні дизайнери відібрали фіналістів із 70 претендентів для номінації "Кращий дизайн". Надалі журі визначило переможця, яким став Toyota Prius.

Toyota Prius

Раніше, на початку 2024 року Prius нового покоління назвали найкращим автомобілем року в США в рамках престижного конкурсу North American Car of the Year (Північноамериканський автомобіль року, NACTOY). Гібрид сподобався експертам як яскравим дизайном, так і ефективною силовою установкою.

А наприкінці 2023 року економічну модель визначили найкращим автомобілем у Японії. Гібрид при цьому пішов у великий відрив від суперників у рамках змагання Japan Car of the Year.

Раніше OBOZ.UA розповідав про новий позашляховик Toyota.

Джерело матеріала
loader
loader