РФ і Китай провели спільні стрільби під час маневрів у Японському морі
РФ і Китай провели спільні стрільби під час маневрів у Японському морі

РФ і Китай провели спільні стрільби під час маневрів у Японському морі

В Японському морі завершилися спільні військові маневри Військово-морських сил Російської Федерації (ВМФ РФ) та Військово-морських сил Китайської Народної Республіки (ВМС КНР). Під час навчань кораблі обох країн провели спільні стрільби і відпрацювали різноманітні оборонні маневри.

Бойові кораблі росії та Китаю виконали спільні стрільби та відпрацювали маневри в Японському морі у рамках військових навчань “Океан-2024”, повідомило у четвер міноборони росії.

Як повідомляється, бойові кораблі росії та кнр у Японському морі  відпрацювали “організацію всіх видів оборони”.

Діючи під єдиним управлінням, екіпажі кораблів відбили атаку засобів повітряного нападу умовного супротивника з виконанням практичної артилерійської стрільби, подолали район із мінною небезпекою і знищили морську плаваючу міну

– йдеться у повідомленні міноборони рф. 

Повідомляється, що російські та китайські моряки також тренувалися боротися зі швидкісними безекіпажними катерами, БПЛА і провели нічні стрільби по морській цілі.

У складі спільного російсько-китайського загону бойових кораблів діють корвети “Гучний”, “Досконалий”, “Герой Російської Федерації Алдар Циденжапов” і судна забезпечення ТОФ, а також есмінці “Сінін” і “Усі”, фрегат “Лінь І” і судно постачання “Тайху” ВМС НВАК.

Теги за темою
Росія Китай
Джерело матеріала
loader
loader