Sony анонсувала оновлену PlayStation 5 Pro
Sony анонсувала оновлену PlayStation 5 Pro

Sony анонсувала оновлену PlayStation 5 Pro

Після місяців чуток і припущень Sony нарешті представила консоль PlayStation 5 Pro, оновлення поточної машини, що пропонує покращені технічні характеристики та твердотільний накопичувач на 2 ТБ за £699/$699. Він стартує 7 листопада, а попередні замовлення почнуть прийматися 26 вересня.

Це дорога машина порівняно з поточними системами, вона коштує на £300 дорожче, ніж Digital Edition PlayStation 5, яка продається за £390. Він також лише цифровий: якщо ви хочете грати в ігри чи фільми на дисках Blu-ray, вам доведеться додати програвач Blu-ray за додаткові £100.

За таку ціну ви отримуєте оновлений графічний процесор (GPU), який містить на 67% більше обчислювальних блоків, ніж оригінальна модель (обчислювальними блоками є окремі процесори в GPU, які працюють паралельно для одночасного виконання кількох потоків даних ). Завдяки збільшенню системної пам’яті на 28%, Sony стверджує, що це призведе до збільшення відтворення графіки на 45% в іграх, які підтримують оновлену машину. Консоль Pro також підтримуватиме розширену трасування променів, візуальний ефект, який приносить динамічні відображення на таких поверхнях, як скло та вода. Розширені ігри також зможуть запропонувати режим 8K.

Sony каже, що ігри, виправлені для підтримки оновленого обладнання, будуть ідентифіковані міткою «PS5 Pro Enhanced». Серед них буде багато перших партійних ігор компанії для PS5, таких як Horizon Forbidden West, Marvel's Spider-Man 2 і Ratchet & Clank: Rift Apart. Сторонні видавці також взяли на себе зобов’язання підтримувати машину з такими назвами, як Alan Wake 2, Assassin’s Creed: Shadows, Dragon’s Dogma 2 і Final Fantasy 7 Rebirth, які вишикуються для надання вдосконалень Pro.

Джерело матеріала
loader
loader