Дешевше Toyota Corolla Cross: в Україну їде китайський Land Rover від Chery
Дешевше Toyota Corolla Cross: в Україну їде китайський Land Rover від Chery

Дешевше Toyota Corolla Cross: в Україну їде китайський Land Rover від Chery

Новий повнопривідний позашляховик Jetour T2 дебютує на українському ринку вже у жовтні 2024 року.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Про це повідомляє офіційний дистриб’ютор Jetour. Новий повнопривідний позашляховик Jetour T2 стане першим з серії T на українському ринку. Новинка має виразний дизайн екстер’єру, дуже схожий на британський Land Rover Defender. Автомобіль оснащено передніми матричними фарами та задніми світлодіодними ліхтарями. Габаритні розміри Jetour T2 становлять 4785х2006х1880 мм при довжині колісної бази 2,8 метра.

JETOUR T2

Функціональний салон оздоблений високоякісними матеріалами з екошкіри. Перед водієм розташовані два дисплеї та консоль із селектором вибору режимів руху. Багатофункціональне кермо, ергономічні сидіння та атмосферне світлодіодне підсвічування забезпечують додатковий комфорт.

JETOUR T2

Серцем мультимедійної системи з сенсорним дисплеєм діагоналлю 15,6 дюйма є потужний процесор Qualcomm Snapdragon з 8-ми ядерним чіпом, який оптимізовано для забезпечення балансу між продуктивністю та споживанням енергії. Автомобіль також підтримує Apple CarPlay та Android Auto. З іншого обладнання відмітимо двозонний клімат-контроль та ефективний фільтр очищення повітря, що гарантує свіжість в салоні без неприємних запахів.

Під капотом позашляховика встановлено бензиновий турбомотор 2,0 TGDI потужністю 245 к.с. і крутним моментом 375 Н·м, що працює в парі з роботизованою 7-ми ступеневою коробкою передач 7DCT з подвійним мокрим зчепленням.

Старт продажів нового Jetour T2 в Україні заплановано на жовтень 2024 року. Ціни на нову модель будуть оголошені ближче до офіційного старту продажу. У Китаї позашляховик коштує від 25 500 доларів.

Джерело матеріала
loader
loader