MG та General Motors створили недорогий сімейний електромобіль за $12 000
MG та General Motors створили недорогий сімейний електромобіль за $12 000

MG та General Motors створили недорогий сімейний електромобіль за $12 000

MG Windsor — недорогий електричний мінівен із просторим салоном та багатим оснащенням. Електрокар отримав 136-сильний мотор, а його запас ходу перевищує 300 км.

У Індії презентували новий MG Windsor. Доступний електричний мінівен вийде на ринок із 3 жовтня за ціною від $11 900. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Електромобіль MG Windsor не є повністю новою моделлю. По суті, це експортна версія китайського Baojun Yunduo. У цьому немає нічого дивного, адже обидва бренди входять до концерну SAIC. Крім того, співвласником Baojun є General Motors і спеціалісти американського концерну долучилися до створення мінівена.

Авто вирізняється нестандартним дизайном
Фото: MG

Новий MG Windsor – компактний мінівен з оригінальним дизайном. У нього масивний передній бампер, короткий капот і тоненькі світлодіодні фари, а лобове скло нахилене на великий кут.

Габарити MG Windsor:

  • довжина — 4295 мм;
  • ширина — 1850 мм;
  • висота — 1652 мм;
  • колісна база — 2700 мм;
  • маса — 1495 кг.
Важливо Гроза суперкарів: тест-драйв доступного електромобіля MG4 XPower

У салоні MG Windsor встановлені невеликий цифровий щиток приладів та крупний 15,6-дюймовий тачскрін. В кріслах другого ряду регулюється спинка.

Бюджетна модель багато оснащена
Фото: MG

Базова комплектація MG Windsor включає 6 подушок безпеки, ESP та камери кругового огляду. Топовий варіант отримав панорамний дах, вентиляцію крісел та акустику з 9 динаміками.

Електромобіль MG Windsor отримав мотор на 136 к. с. та 200 Н∙м, а його максимальна швидкість обмежена на 150 км/год. Зі старту мінівен пропонують із батареєю ємністю 38 кВт∙год: запас ходу становить 331 км. Пізніше можуть додати батарею на 50,6 кВт∙год, адже вона доступна для Baojun Yunduo.

До речі, MG готує нові електромобілі з інноваційною твердотільною батареєю та запасом ходу до 1000 км.

Також Фокус розповідав про кросовер MG ZS нового покоління, який отримав економічний гібридний варіант.

Теги за темою
електромобілі
Джерело матеріала
loader
loader