Одесу масовано атакували безпілотники, лунали вибухи: яка ситуація в місті
Одесу масовано атакували безпілотники, лунали вибухи: яка ситуація в місті

Одесу масовано атакували безпілотники, лунали вибухи: яка ситуація в місті

В Одесі постраждали 27 будинків.

В Одесівночі була масова атака ворожих дронів. Майже годину в місті працювало ППО, знищено більшість безпілотників, однак були і влучання, і пошкодження від уламків.

Про це йдеться у матеріалі кореспондента ТСН Сергія Осадчука.

Одесу атакували безпілотники. Дім багатодітної родини переселенців Тітових у десяти метрах від епіцентру вибуху. Знесло покрівлю на половині даху, повилітали чи не усі вікна. Подружжя і 9 дітей врятували дві стіни.

"Коли сильно гучно стало, то ми усі зібрались в одну кімнату, щоби подальше від вікон, то звісно діти злякалися. Але слава Богу, що усі живі і здорові. Ми зустріли війну у нас в Новій Каховці також вибухи, виїхали сюди і тут", - каже Андрій Тітов. 

Хоча хата Андрія у кварталі від місця падіння дрону, але і у нього вибито скло у вікнах. Чоловік радіє, що живий і напередодні дружину з донькою відвіз до рідні, бо дитяче ліжко було поряд з розтрощеним вікном. Лише дивом ніхто не загинув, кажуть люди, адже вночі всі були по домівках.

"Спочатку було спокійно, потім був якийсь вибух і зараз вже паніка ти не знаєш, що далі буде", - каже Маргарита Дайнега. 

На світанку на цю вулицю заїхала важка техніка та прибули комунальники і волонтери. Людям видавали плівку, аби закрити вікна та брезент, щоб затулити дірки в даху – попереду кілька днів дощів, то ж люди поспішають полагодити домівки.

"На теперішній час 27 домівок постраждали це в основному дахи, вікна, двері. Поки що працівники складають відповідні протоколи для подальшої надання матеріальної допомоги", - каже голова Пересипської РДА Сергій Кондратюк.

Постраждали і з десяток автівок. Ті хто пережив нічний жах кажуть – росіяни спеціально спрямували дрони на житловий сектор, бо жодних військових та енергетичних об’єктів поряд немає.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ТСН НОВИНИ за 13 вересня 2024 | Новини України СЬОГОДНІ НАЖИВО

  • Знищив російський Су-25 над Києвом: військові просять присвоїти “Бджоляру” Героя України — петиція
  • Путін чекає на вибори у США: коли б не були переговори, він всіх обдурить — американський експерт
  • Звільнення Криму: на що розраховувати 2025 року та до чого тут відродження козацтва
Джерело матеріала
loader
loader