The Weeknd випустив кліп, повністю знятий на iPhone 16 Pro
The Weeknd випустив кліп, повністю знятий на iPhone 16 Pro

The Weeknd випустив кліп, повністю знятий на iPhone 16 Pro

Всесвітньо відомий співак The Weeknd представив новий сингл Dancing in the Flames – першу пісню з його майбутнього альбому Hurry Up Tomorrow. Для цього виконавець опублікував музичне відео, повністю зняте на новий iPhone 16 Pro. Про це повідомляє The Variety.

Режисером кліпу став Антон Таммі, а оператором Ерік Хенрікссон, які скористалися новими можливостями iPhone 16 Pro, зокрема записом у 4K з частотою 120 кадрів на секунду та підтримкою Dolby Vision.

Хенрікссон зазначив, що був вражений здатністю пристрою працювати з контрастами світла й тіні, особливо у складних умовах зйомки з яскравими підсвітками й дощем.

Вже за одинадцять годин після публікації на YouTube кліп зібрав понад 1,3 млн переглядів.

Минулого тижня The Weeknd оголосив про завершення своєї трилогії альбомів, яка почалася з After Hours і продовжилася Dawn FM. Hurry Up Tomorrow стане останньою частиною цієї серії.

У межах прем'єри пісні The Weeknd виконав її наживо під час концерту в Сан-Паулу, Бразилія. Артист також співпрацює з ООН і передає частину доходів від продажу квитків на підтримку глобальної програми боротьби з голодом через XO Humanitarian Fund.

Наступного місяця співак вирушить до Австралії, щоб завершити свій After Hours тур.

Джерело матеріала
loader
loader