На Хмельниччині чоловік розстріляв поліцейських з автомата, випустивши 60 куль
На Хмельниччині чоловік розстріляв поліцейських з автомата, випустивши 60 куль

На Хмельниччині чоловік розстріляв поліцейських з автомата, випустивши 60 куль

У суботу, 14 вересня, на Хмельниччині чоловік з автомата розстріляв поліцейських, випустивши по них 60 куль. Один із правоохоронців у тяжкому стані, повідомляє поліція Хмельницької області.

За даними правоохоронців, близько першої години ночі в суботу, в селі Олешин екіпаж групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль місцевого жителя для перевірки причин руху під час комендантської години. З'ясовувалося, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння – "Драгер" показав наявність 1,27 проміле алкоголю в організмі. Правоохоронці склали на водія протокол.

- Після цього водій, який мешкає неподалік, пішов додому начебто для вирішення питання з транспортним засобом, при цьому залишивши в автомобілі свого товариша. Повернувся він до місця події вже з автоматом Калашнікова та почав стріляти у правоохоронців. Поліцейські відкрили вогонь у відповідь і викликали допомогу, - додали в поліції.

В результаті стрілець поранив одного зі співробітників поліції та пасажира свого ж автомобіля. Їх госпіталізували до лікарні для надання медичної допомоги. Правоохоронець перебуває у тяжкому стані. Також пошкоджено два службові автомобілі: один екіпаж, який зупинив зловмисника, інший - бійців спецпідрозділу, які прибули на виклик на допомогу колегам.

Внаслідок проведення спецоперації бійці поліцейського спецпідрозділу КОРД затримали стрільця. Порушено кримінальну справу.

  • 4 вересня у Луцьку правоохоронці затримали чоловіка, який стріляв із рушниці по військових.
  • 27 серпня стало відомо, що невідомий відкрив вогонь за постом охорони Луцького ТЦК, внаслідок чого було поранено старшого солдата. Нападнику вдалося втекти.
Теги за темою
поліція стрільба Кримінал
Джерело матеріала
loader
loader