Опубліковано офіційне зображення п’ятидверної версії Wuling Hongguang MINI EV
Опубліковано офіційне зображення п’ятидверної версії Wuling Hongguang MINI EV

Опубліковано офіційне зображення п’ятидверної версії Wuling Hongguang MINI EV

Після вчорашньої появи в останньому списку заявок Міністерства промисловості та інформаційних технологій офіційне зображення п’ятидверного автомобіля Wuling Hongguang MINI EV дебютувало сьогодні вранці. Згідно з офіційним вступом, автомобіль побудований на 
платформі Tianyu Architecture S і поки що позиціонується як чисто електромобіль.

Новий автомобіль, представлений цього разу, доступний у двох кольорах, схожих на світло-блакитний і м’ятно-зелений. Його зовнішній вигляд більш округлий, ніж поточний Hongguang MINI EV, а форма фар і передньої решітки виглядає досить «мило». З «ідентифікаційного фото», яке з’явилося вчора в звіті IT House, ми бачимо, що цей новий автомобіль також пропонує сірий кузов. Крім того, автомобіль оснащений чорно-білими трьохспицевими закритими колесами.

На додаток до п’ятидверної версії, новий Wuling Hongguang MINI EV також пропонує традиційну тридверну версію обох автомобілів, розміри якої становлять 3256x1510x1578 мм, а колісна база становить 2190 мм. Його споряджена вага відповідає 760 або 780 кг, використовує шини 155/70R13 і розрахований на перевезення 4 пасажирів.

Новий автомобіль оснащений електродвигуном потужністю 30 кВт і літій-залізо-фосфатною батареєю від Saike/Guoxuan Hi-Tech. Він підтримує додаткову декоративну кришку втулки колеса, логотип на двері багажника, задній логотип, передні комбіновані ліхтарі, дах (кузов. колір або білий), а також прикраса втулки колеса тощо.

Джерело матеріала
loader
loader