Директор київського "Динамо" Резо Чохонолідзе покинув клуб після 17 років роботи
Директор київського "Динамо" Резо Чохонолідзе покинув клуб після 17 років роботи

Директор київського "Динамо" Резо Чохонолідзе покинув клуб після 17 років роботи

Генеральний директор київського "Динамо" Резо Чохонолідзе залишив роботу у клубі. Про це повідомляє прес-служба "біло-синіх".

- Протягом 17 останніх років, з вересня 2007-го, Резо обіймав важливу посаду, без неї неможливо було уявити функціонування нашого клубу. Чехонелідзе відповідав за сприятливий мікроклімат усередині команди, перебуваючи з нею як на офіційних матчах, так і на тренувальних зборах та звичайних тренуваннях. Окрім першої команди, функціонер багато працював із молодіжними командами біло-синіх, передаючи власний досвід, набутий за роки роботи в Європі, а також допомагаючи розвитку молодих динамівських талантів. Маючи безперечний авторитет у європейському футболі, він представляв наш клуб на міжнародній арені, присутні на офіційних заходах під егідою УЄФА. Дякую за довгі роки плідної співпраці на благо «Динамо» та бажаємо Резо успіхів у подальшій діяльності, - написали представники "Динамо".

76-річний Резо прийшов до українського гранду у вересні 2007 року. До цього 11 років працював селекціонером італійського Мілана. На початку 90-х короткий термін працював скаутом у швейцарських клубах: Серветт, Грассхопер та Лозанна. Як футболіст виступав за Динамо Тбілісі, Торпедо Кутаїсі та Динамо Санкт-Петербург. Викликався до лав юнацької збірної СРСР.

  • 8 серпня у київському "Динамо" спростували, що Миколу Шапаренка хочуть продати турецькому клубу "Трабзонспор". Прес-аташе футбольного клубу Андрій Шахов заявив, що «Динамо» готове розглядати реальні пропозиції щодо 25-річного півзахисника "виключно з топ-чемпіонатів".
Джерело матеріала
loader
loader