Світлана Тарабарова відповіла, чи змінився її шлюб після початку великої війни
Світлана Тарабарова відповіла, чи змінився її шлюб після початку великої війни

Світлана Тарабарова відповіла, чи змінився її шлюб після початку великої війни

Світлана Тарабарова зазначає, що у кожної родини складається своя історія, а після 2022 року усім доводиться проходити власні випробування.

34-річна українська співачка Світлана Тарабарова, яка вже вісім років перебуває у шлюбі зі своїм продюсером Олексієм Бондарем, розповіла, як складаються їх стосунки. Подробицями особистого життя артистка поділилася в інтерв’юФокусу.

Так, коментуючи тенденції розлучення зіркових пар, які спостерігаються в останні 2,5 роки, коли в Україні розпочалася повномасштабна війна, вона зазначила, що їх родинним стосункам не заважає публічність, що, можливо, і стало головним критерієм їх щасливого шлюбу.

"Ми не класична "зіркова пара", чоловік не любить публічності, можливо, це і є запорукою міцних стосунків", — сказала співачка.

Однак артистка наголосила, що насправді у кожної родини своя історія. А після 2022 року кожна сім’я проходить свої випробовування, до яких, за словами Тарабарової, нас ніхто не готував.

Зауважимо, Світлана Тарабарова та Олексій Бондар офіційно одружені з 2016 року. Спільно пара має трьох дітей. Найстарший син Іван народився у 2018 році, зараз хлопчику 6 років і цьогоріч він вперше пішов до школи. Середня донька Марія народилася у 2020 році. Нині дівчинці 4 роки. За словами, Світлани Тарабарової дівчинка росте дуже творчою, тому має чимало захоплень. Наймолодша донечка співачки народилася вже під час повномасштабного вторгнення у 2023 році.

Більше читайте в ексклюзивному інтерв'ю Світлани Тарабарової дляФокуса, у якому вона розповіла про рідний Херсон, репера Олександра Ярмака та зрадницю Регіну Тодоренкою

Теги за темою
Діти
Джерело матеріала
loader
loader