Серіал «Лицар сімох королівств»: приквел «Гри престолів» завершив знімання за чотири місяці
Серіал «Лицар сімох королівств»: приквел «Гри престолів» завершив знімання за чотири місяці

Серіал «Лицар сімох королівств»: приквел «Гри престолів» завершив знімання за чотири місяці

Серіал «Лицар сімох королівств»: приквел «Гри престолів» завершив знімання за чотири місяці - Фото 1

Мабуть, всі вже втомилися бачити єдине зображення з серіалу «Лицар сімох королівств», тому ось інший головний герой. Знімання першого сезону щойно завершилися.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Серіал «Лицар сімох королівств»: приквел «Гри престолів» завершив знімання за чотири місяці - Фото 2

Знімання короткого першого сезону «Лицар сімох королівств» розпочалися 14 червня 2024 року в Белфасті, Північна Ірландія. Після чотирьох місяців основний блок фільмування завершено, як і повідомлялось раніше — у середині вересня.

Витік повідомляє, що виробництво серіалу про Данка та Егга пройшло без ускладнень. В першому сезоні лише шість епізодів, тому фільмування зайняло на два місяці менше, ніж другого сезону «Дому Дракона».

Дата випуску наразі невідома, але серіал вийде у 2025 році. Генеральний директор Warner Bros Девід Заслав казав про кінець 2025 року», а Джордж Р. Р. Мартін згадав початок 2025 року у своєму блозі, перш ніж відредагував це.

Якихось нових кадрів серіалу, окрім Пітера Клеффі у ролі Данка раніше не було. Тому ось ще раз офіційний тизер першого сезону з YouTube каналу Max.

Джордж Мартін нещодавно похвалив серіал. Письменник каже, що «Данк і Егг неначе зійшли зі сторінок моєї книги». Натомість другий сезон «Дому дракона» він спробував розкритикувати.

Також зараз у розробці серіал про Ейгона Завойовника, який обіцяє бути близьким до оригіналу. Заплановані одразу сім серіалів у всесвіті «Гри престолів», серед яких «10 000 кораблів».

Джерело: Redanian Intrlligence

Серіал «Лицар сімох королівств»: приквел «Гри престолів» завершив знімання за чотири місяці - Фото 3
Джерело матеріала
loader
loader