Сукня Дженніфер Лопес розкрила її секрет
Сукня Дженніфер Лопес розкрила її секрет

Сукня Дженніфер Лопес розкрила її секрет

Американська співачка Дженніфер Лопес привернула увагу на прем’єрі фільму “Нестримний” на Міжнародному кінофестивалі в Торонто, де вона з’явилася в ефектній сукні від Tamara Ralph. Ця поява стала помітною не лише через розкішне вбрання, але й завдяки символічному посланню, яке Лопес передала через свій стиль.

Сукня Дженніфер Лопес розкрила її секрет - Фото 1

“Сукня помсти”

Лопес одягла відверту сукню, яка отримала прізвисько “плаття помсти”, в натяку на знамените “плаття помсти” принцеси Діани, яке вона носила у 1994 році після зізнання принца Чарльза у зраді. Джей Ло сама зазначила, що її вибір одягу був результатом внутрішніх суперечок, але в кінці вона вирішила, що варто відзначити свою індивідуальність.

“Я почувала себе добре. Але була дискусія про те, чи варто це мені робити чи ні. І я подумала: До чорта все це,” – поділилася Лопес у розмові з People.

Символічне тату

Ще однією важливою деталлю, яка привернула увагу, стало видалення парного тату, яке Джей Ло та Бен Аффлек зробили до Дня закоханих у 2023 році. Фотографи помітили, що Лопес вивела своє парне тату на честь Аффлека. Це виявилося символічним актом, що підкреслює її новий етап життя після розлучення.

Сукня Дженніфер Лопес розкрила її секрет - Фото 2

Аффлек раніше зробив тату у вигляді переплетених стріл з першими літерами їх імен, але Джей Ло вирішила не демонструвати це більше, підкресливши таким чином зміни у своєму житті.

Джерело матеріала
loader
loader