Великий кросовер Volkswagen розсекретили до прем’єри
Великий кросовер Volkswagen розсекретили до прем’єри

Великий кросовер Volkswagen розсекретили до прем’єри

Volkswagen готує до дебюту друге покоління повнорозмірного кросовера Atlas. Однак утримати новинку у секреті компанії не вдалося, до мережі потрапили патентні фото.

Новий Atlas розсекретили у Китаї, де він продається під назвою Teramont Pro. Судячи з фото, у кросовера інші кузовні панелі значно виросли звіси. Також можна відзначити нові фари та оригінальну прозору вставку з підсвіткою на місці решітки радіатора, розширені крила та більш плоский капот. Ручки дверей тепер висувні, а задні ліхтарі виконані у формі єдиного блоку.

Відомо, що Volkswagen має намір запропонувати дві версії переднього бампера для нового Atlas: тонші повітрозабірники для моделі початкового рівня та спортивну естетику для більш дорогих комплектацій. Офіційні документи показують, що новинка сягатиме завдовжки 5158 мм при колісній базі 2980 мм. Ширина і висота становлять 1991 та 1788 мм відповідно.

Салон кросовера на патентних фото не показали. Очікується, що він буде більш просторим, а оснащення багатшим. Він використовуватиме платформу MQB Evo. VW Atlas запропонують з 2,0-літровим турбодвигуном потужністю 272 к.с., який працює з автоматичною коробкою передач DSG і системою повного приводу 4Motion. Також запропонують гібридний варіант моделі. Про дату дебюту інформації наразі немає. Ймовірно, авто покажуть на початку наступного року.

/
Великий кросовер Volkswagen розсекретили до прем’єри - Фото 1
Великий кросовер Volkswagen розсекретили до прем’єри - Фото 2
Джерело матеріала
loader
loader