Чоловік скасував весілля через смс, яке наречена відправила його 12-річній доньці
Чоловік скасував весілля через смс, яке наречена відправила його 12-річній доньці

Чоловік скасував весілля через смс, яке наречена відправила його 12-річній доньці

Наречений обрав доньку у сімейній драмі

Наречена завжди говорила майбутньому чоловіку, що мріє про весілля без дітей. Мовляв, на святкування мають бути лише дорослі, мовиться у дописі на Reddit.

Чоловік погодився з бажанням коханої, але сказав, що прагне виключення для його 12-річної доньки від попередніх стосунків. Майбутнє подружжя погодилося з тим, що дівчинка буде на весіллі. Адже чоловік не міг погодитися з тим, щоб не запросити рідну дитину.

Однак наречена вирішила, що не терпітиме доньку нареченого на весіллі і написала 12-річній дівчинці повідомлення з погрозами. Жінка заявила, що якщо дівчинка прийде на весілля, то вона викличе охорону, яка її виведе. Налякана дитина показала це повідомлення своєму батьку.

Я був шокований, оскільки це було абсолютно нехарактерно для моєї нареченої. Вона завжди добре ставилася до моєї дочки. Я подумав, що, можливо, вона діє нераціонально через свою одержимість весіллям без дітей,
– сказав наречений.

Це повідомлення спровокувало сварку між нареченими. Жінка казала, що дитина нібито перекрутила її слова. Однак тепер дівчинка почувається скривдженою і більше не бажає спілкуватися з майбутньою дружиною свого батька.

Через це наречений вирішив скасувати весілля і розірвати стосунки з нареченою.

Користувачі мережі підтримали чоловіка і сказали, що він зробив правильно. Вони припустили, що "мрія" нареченої про весілля без дітей насправді була просто небажанням запрошувати доньку чоловіка. Багато хто називав жінку "злою" та "безсердечною" через її вчинок.

Джерело матеріала
loader
loader