iPhone 17 стане приємним сюрпризом: чому експерти радять почекати і купити саме його
iPhone 17 стане приємним сюрпризом: чому експерти радять почекати і купити саме його

iPhone 17 стане приємним сюрпризом: чому експерти радять почекати і купити саме його

Нові релізи iPhone завжди викликають величезний інтерес серед прихильників технологій по всьому світу. Apple вміє тримати інтригу, кожного року представляючи все більш досконалі пристрої.

І хоча з моменту презентації нового iPhone 16 пройшло не багато часу, в мережі вже ширяться чутки про нову модель. Крім того, зважаючи на інформацію від MacRumors, варто зачекати з покупкою флагмана та дочекатися iPhone 17.

Чимало покупців залишилися враженими після презентації iPhone 16 та вже готові придбати новий телефон. Однак якщо подумати, то ані в зовнішньому вигляді, ані в технологіях критичних змін не відбулося. Саме тому аналітики вважають, що краще трохи зачекати та витратити кошти восени 2025 року на майбутній iPhone 17.

Революційний дизайн iPhone 17

Apple працює над значним оновленням дизайну для iPhone 17, яке може стати найбільшим з моменту випуску iPhone X у 2017 році. Головною новинкою є надтонкий iPhone 17 Slim, або Air. За попередніми даними, товщина пристрою може бути значно меншою, ніж у нинішніх iPhone, що зробить його одним з найтонших смартфонів на ринку.

Також, імовірно, iPhone 17 Slim буде мати дисплей приблизно 6,6 дюйма, що ставить його між iPhone 17 і iPhone 17 Pro за габаритами.

Технологічні покращення

Очікується, що всі моделі iPhone 17 будуть оснащені дисплеями з підтримкою ProMotion і максимальною частотою оновлення 120 Гц, що забезпечить плавнішу прокрутку та покращений перегляд відеоконтенту. Окрім цього, Apple планує додати антиблікове покриття на екрани, що зробить їх більш стійкими до подряпин і зношення.

Що стосується продуктивності, то очікується, що моделі iPhone 17 будуть оснащені новими процесорами серії A19, які будуть побудовані за технологією 3-нанометрового техпроцесу. Це забезпечить значно швидшу роботу пристрою та покращену енергоефективність.

Моделі вищого класу отримають 12 ГБ оперативної пам'яті, тоді як стандартні моделі будуть мати 8 ГБ.

Оновлення камери

У 2024 році Apple приділили увагу лише покращенню задньої камери, а в iPhone 17 змін зазнає і фронтальна. Очікується, що всі флагмани 2025 року матимуть 24-мегапіксельну фронтальну камеру з шестиелементним об’єктивом. Більша кількість мегапікселів забезпечить більшу деталізацію та чіткість зображень під час кадрування.

Крім того, є чутки, що в нових смартфонах зміниться розташування задніх камер, і замість трьох, розташованих в кутку ми побачимо одну надпотужну по центру зверху. Також є ймовірність, що iPhone 17 Pro Max матиме 48-мегапіксельну ширококутну камеру, 48-мегапіксельну ультрашироку камеру та 48-мегапіксельну тетрапризмову телефотокамеру, що зробить його першим iPhone з трьома 48-мегапіксельними камерами.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, що Apple почне блокувати відремонтовані iPhone.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader