Кохана Дантеса замилувала кадрами, як удвох вони піднялися на Говерлу: "Дуже пощастило"
Кохана Дантеса замилувала кадрами, як удвох вони піднялися на Говерлу: "Дуже пощастило"

Кохана Дантеса замилувала кадрами, як удвох вони піднялися на Говерлу: "Дуже пощастило"

Пара вирушила у романтичну поїздку.

Українська бізнесвумен Даша Кацуріна поділилася атмосферними кадрами з відпочинку разом з коханим, співаком Володимиром Дантесом наодинці.

У своєму фотоблогу Даша розповіла про романтичну подорож з обранцем. Бізнесвумен зізналася, що три дні вони провели у Карпатах, насолоджуючись компанією одне одного. Пара навіть показала фотодоказ здійсненого підйому на гору Говерлу. До того ж Кацуріна додала, що вони завітали на Косівський базар і насолоджувалися будиночками Карпат, в одному з яких вони поселилися й розвели багаття з видом на гори.

"Приїхати сюди навіть на 3 дні – завжди ефективно для відновлення. Хайкінг, Косівський базар на світанку, сучасні, але з повагою до гір, зроблені будинки. Нам дуже пощастило, що у нас є Карпати", - написала блогерка.

Своєю чергою Володимир також поділився враженнями від походу у гори й зізнався, що спочатку ідея коханої йому не подобалася, але здолавши Говерлу він відчув справжній захват від такого проведення часу.

"Ми з Дашею випадково піднялись на найвищу гору країни – Говерлу. Даша любить хайкінг. А я ненавиджу ходити. Ми мріяли піти в легкий похід, переночувати в наметі, зварити каву під відкритим небом… У Даші вже все було: наплічник, телескопічні палиці, спальник та посуд. У мене було: бажання доїхати кудись і біля машини розбити табір, не ходити! Коротше, набравши 6 літрів води, з повним набором всього ми рушили на гору. За 3 години ми піднялись. З повними рюкзаками. Ніколи не піднімавшись на жодну гору! Я в шоці! Чому я не робив цього раніше, чому лінувався, Даша мала рацію, це – неймовірно! Всім сильно раджу!", - зізнався артист.

  • Тарабарова поставила на місце хейтерів, які звинуватили її чоловіка в ухилянні від служби на фронті
  • На фронті загинув відомий музикант із Чернівців Пилип Стахов
  • Схожий на Винника співак назвав, за якої умови розкриє своє справжнє обличчя: "Готовий вийти голяка"
Джерело матеріала
loader
loader