Надя Дорофєєва показала, які погрози отримує від шанувальників
Надя Дорофєєва показала, які погрози отримує від шанувальників

Надя Дорофєєва показала, які погрози отримує від шанувальників

Надя Дорофєєва показала, що у її повідомленнях не завжди лише приємні слова. Буває співачці надсилають погрози і бажають смерті.

Українська співачка Надя Дорофєва показала, які повідомлення з погрозами вона отримує від колишніх шанувальників, які підтримали політику Путіна та війну в Україні. Фотографією повідомлення співачка поділилася у себе на сторінці в Інстаграм.

Так, співачка показала свої запити на повідомлення, в яких отримала повідомлення від, на ім'я Дмитро Шершунов. Чоловік відреагував на історію співачки словами: "Тебе досі не розбомбили, чи що? Ну, нічого, скоро дістануть ракети!"

Надя Дорофєєва
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

Співачка ніяк не прокоментувала повідомлення, просто поділилася з шанувальниками, що досі отримує неприємні повідомлення і навіть погрози від людей, які жадають вбивства української нації.

Варто зауважити, що раніше Надія Дорофєєва виступала у складі гурту "Врема и стекло" разом з Олексієм Завгороднім. Пару продюсував репер Потап. Відповідно тривалий час гурт гастролював і на території Росії. Оскільки їх репертуар також складався з російських пісень Надя і Олексій змогли отримати чимало уваги шанувальників з території РФ. Ймовірно, частина російської аудиторії і досі слідкує за співачкою.

Натомість сама Надія нині має сольну кар’єру, активно випускає пісні українською та оголошує спільно з колегами масштабні благодійні збори на підтримку армії. Можливо саме патріотична позиція співачки викликає таку реакцію російських шанувальників.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Надія Дорофєєва прокоментувала, чи дійсно вагітна первістком.

Джерело матеріала
loader
loader