Нову Mazda CX-80 представили у Європі
Нову Mazda CX-80 представили у Європі

Нову Mazda CX-80 представили у Європі

7-місний флагман Mazda CX-80 був представлений на Туринському автосалоні, що відбувся з 13 по 15 вересня.

Нова Mazda CX-80 була виставлена ​​разом із моделлю CX-60, з якою вона ділить нову платформу Mazda. Для машини розроблено новий колір під назвою Artisan Red. Це відтінок, що нагадує витримане вино, вийшов завдяки тришаровій структурі, що складається з світловідбиваючого шару, напівпрозорого кольорового шару та прозорого шару.

У Європі Mazda CX-80 буде доступний з двома двигунами: 2,5-літровим чотирициліндровим бензиновим гібридним агрегатом e-Skyactiv G, що підключається, потужністю 327 к.с. і рядним шестициліндровим дизельним гібридним агрегатом об’ємом 3,3 л та 249 к.с. e-Skyactiv D із технологією M Hybrid Boost.

Європейські ціни Mazda CX-80 починаються від 61235 євро. До 30 вересня охочі можуть оформити попереднє замовлення на автомобіль з пропозицією Welcome Pack, яка включає: знижку до 5 000 євро при здачі старого авто; 1500 євро завдяки дилерському бонусу; Mazda Advantage з міні-акційним тарифом та спеціальним пакетом аксесуарів (підсвічування порогів, захист багажного відділення, захист порога багажника, алюмінієві спортивні педалі, шкіряний чохол для ключів).

Крім того, у Європі спочатку буде доступна програма Mazda Rent, яка потребує оплати щомісячної абонентської плати у розмірі 520 євро+ПДВ. Перші екземпляри Mazda CX-80 будуть доступні у всіх дилерських центрах Mazda, починаючи з жовтня.

Джерело матеріала
loader
loader