Toyota готує новий електрокрос спільно з BYD та FAW
Toyota готує новий електрокрос спільно з BYD та FAW

Toyota готує новий електрокрос спільно з BYD та FAW

Японська компанія Toyota планує посилити свої позиції на ринку Піднебесної за допомогою нового електричного кросовера bZ3C. Цікавою особливістю є використання у конструкції новинки батареї від BYD.

Toyota готує новий електрокрос спільно з BYD та FAW - Фото 1

Концепт 2024 Toyota bZ3C

Серійна версія електричного кросовера Toyota bZ3C розроблена для китайського ринку спільно з компаніями BYD та FAW. Виробництво заплановане на четвертий квартал 2024 року, а на початку наступного року перші екземпляри вирушать до покупців.

Toyota готує новий електрокрос спільно з BYD та FAW - Фото 2

Салон концепта 2024 Toyota bZ3C

Габаритні розміри новинки – 4780/1866/1510 мм, а колісна база складає 2880 мм. Маса моделі – 1920 кг. Кросовер отримав оригінальний дизайн із модними С-подібними світлодіодними фарами, з’єднаними тонкою світлодіодною смужкою.

Деталі екстер’єру серійного кросовера Toyota bZ3C

Кросовер використовуватиме літій-залізо-фосфатну батарею, отриману від компанії BYD FinDream. За попередніми даними електромобіль матиме запас ходу від 500 до 600 км за циклом CTLC. Батарея живитиме один електродвигун потужністю 200 кВт/272 к.с., а максимальна швидкість обмежена 160 км/год.

Toyota готує новий електрокрос спільно з BYD та FAW - Фото 3

Toyota bZ3C

Покупці зможуть вибирати з асортименту легкосплавних дисків розміром від 18 до 21 дюйма. За безпеку та системи допомоги водієві відповідатиме комплект датчиків та радарів, включаючи LiDAR, встановлений у верхній частині лобового скла.

Джерело матеріала
loader
loader