Російському пропагандисту «Крабу» проломили голову
Російському пропагандисту «Крабу» проломили голову

Російському пропагандисту «Крабу» проломили голову

За свою "роботу" отримував нагороди від Путіна.

Російському "воєнкому" Олександру Коробкову ("Краб"), який не тільки висвітлював воєнні злочини окупантів, а й брав у них активну участь, у неділю, 15 вересня, проломили голову в Бєлгороді. Відповідальність за його ліквідацію взяло ГУР.

"Краб" працював на пропагандистському путінському телеканалі "Россия-1", очолював "бєлгородський пункт". Працював на шоу Скабєєвої і на телеканал "Звезда", що підконтрольний Міноборони країни-агресорки.

Родом Коробков з міста Комсомольськ-на-Амурє, проте проживав у Бєлгороді, їздив за інструкціями в Москву.

"Висвітлював" роботу окупантів у Донецькій та Луганській областях і сам брав участь у тяжких воєнних злочинах.

"Від завданих травм співучасник воєнних злочинів та кремлівського геноциду українського народу помер", — ідеться у повідомленні ГУР.

Водночас російські пабліки стверджують, що Коробков поки живий, але у важкому стані — його госпіталізували.

Що таке ГУР?

Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) — розвідувальний орган Міністерства оборони України. Згідно із Законом України "Про розвідку" здійснює добування, аналітичне опрацювання, оброблення і надання розвідувальної інформації її споживачам, пише Вікіпедія.

Ліквідація окупантів - останні новини

Нагадаємо, серед ліквідованих вагнерівців у Малі був і командир ПВК з позивним "Лотос", який очолив групу після смерті Євгена Пригожина та колишнього ватажка Дмитра Уткін.

А навесні 2024 року Україна ліквідувала зрадника Іллю Киву. Колишній депутат збирав та передавав інформацію Москві, а потім виїхав до РФ, де продовжив працювати як одна з "балакучих голів" ФСБ.

Крім того, підрозділи ЗСУ у боях в Курській області ліквідували штаб спецпризначенців "Ахмат" з їхнім командиром Зелімханом Батукаєвим (позивний - Шустрий).

Також читайте, як у Старобільську"задвохсотили" колаборанта Чайку. Він був місцевим депутатом, а 2022 року перейшов на бік ворога після окупації міста.

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело матеріала
loader
loader