У Росії підліток з молотком влаштував бійню в школі: є постраждалі
У Росії підліток з молотком влаштував бійню в школі: є постраждалі

У Росії підліток з молотком влаштував бійню в школі: є постраждалі

У Росії в одній із шкіл у Челябінську учень прийшов із молотком в навчальний заклад і влаштував бійню. Внаслідок нападу постраждали три школярі та вчитель.

Про це повідомляють у російських Telegram-каналах. Нападником виявився 13-річний підліток семикласник.

Як повідомляється, у68 школі в Челябінську школяр прийшов у школу із молотком та напав на інших учнів та вчителя.

Серед потерпілих – діти з його класу, вони були госпіталізовані. Одна із постраждалих внаслідок нападу 13-річна дівчинка наразі перебуває у комі.

Інші двоє постраждалих хлопчиків також перебувають у лікарні у тяжкому стані. У дітей травми голови та зламані пальці на руках.

"Взяв ситуацію на особистий контроль. На місці працюють правоохоронні органи, глава міста, уповноважений з прав дитини. Ведеться слідство", - повідомив голова регіону Олексій Текслер.

Нагадаємо, що минулого року у хуторі Червоний Десант Ростовської області (РФ)на місцеву школу напав 15-річний підліток, дев'ятикласник цієї установи, батько якого брав участь у злочинній неспровокованій війні проти України. Ножеві поранення отримали чотири особи.

Також 7 грудня 2023 року у школі міста Брянськ (РФ) восьмикласниця влаштувала стрілянину. Внаслідок інциденту поранення отримали кілька людей. Сама ж школярка наклала на себе руки.  

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader