Відомий блогер заради розваги заліз у печеру, де його зустрів величезний ведмідь
Відомий блогер заради розваги заліз у печеру, де його зустрів величезний ведмідь

Відомий блогер заради розваги заліз у печеру, де його зустрів величезний ведмідь

Більшість користувачів мережі переконані, що кадри автентичні – вони просто не можуть повірити, що автор міг піти на такий величезний ризик заради контенту.

Сербський блогер Стефан Янковіч зняв на відео, як він зіткнувся з велетенським ведмедем в його лігві. На опублікованих в Instagram кадрах з підписом "на краю життя", можна побачити, як чоловік ховається, а ведмідь блокує вхід і оцінює непроханого гостя.

"Не повірите, що зі мною сталося. Провів 24 години в лісі, де на мене напав ведмідь. Спочатку один, а потім інший", — зазначив у кадрі Янковіч, який залишався на дереві, поки небезпека не минула.

Звір пробрався всередину свого лігва й, обнюхавши все навколо, вирішив відступити назад. Тоді блогер спробував скористатися моментом й вискочити з ями, але при цьому зіткнувся з твариною віч-на-віч. Ведмідь обнюхав чоловіка та його камеру, але, на щастя, не скривдив.

Стефану вдалось врятуватися, але згодом він потрапив у ще одну халепу з ведмедями, про що розповів своїм 953 тисячам підписникам у другому відео.

Більшість користувачів мережі переконані, що кадри автентичні — вони просто не можуть повірити, що автор міг піти на такий величезний ризик заради контенту.

  • "Здається, моя душа покинула тіло, коли я дивився на це";
  • "Йому пощастило, що ведмідь не розірвав його на шматки";
  • "Як він туди потрапив? Ці люди ризикують життям лише заради контенту".

Суть трюку розкривається у фінальному ролику, де блогер гладить ведмедя, пояснюючи, що вони стали "найкращими друзями". Звір навіть їв з його долоні. Однак усе це відбувалося під наглядом дресувальника.

Стефан підписав цей ролик: "Ніхто не вірив, що людина може дружити з ведмедем".

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що ведмедиця, яку звуть Пончик, атакувала дресувальника на очах у сотень дітей та батьків у Росії. Тварина накинулась та повалила на землю 48-річного Сергія Причиніча після катання на гіроборді в цирку Бійська. Чоловік намагався вирватися, коли його підопічна вагою 35 кілограмів перегризала палицю, яку той тримав у руці.

А от співробітники сафарі-парку Воберн у Бедфордширі (Велика Британія) організували незвичайну розвагу для чорних ведмедів, які там живуть. Сильні дощі останніми днями призвели до утворення невеличкого озера на території заповідника, тож доглядачі вирішили цим скористатися.

Теги за темою
фото
Джерело матеріала
loader
loader