Затоплені вулиці та підвали: в Одесі сильна негода наробила лиха
Затоплені вулиці та підвали: в Одесі сильна негода наробила лиха

Затоплені вулиці та підвали: в Одесі сильна негода наробила лиха

В Одесі вирувала сильна негода.

В Одесінапередодні вирувала негода. За кілька годин випала півмісячна норма дощу. Під водою опинилися півтора десятки вулиць, півметрові завглибшки калюжі покрили двори та дороги рух транспорту завмер. Відрізаним від центру опинився цілий мікрорайон. Комунальники вивели на вулиці майже півсотні машин спецтранспорту, розчищати ливнівки вийшла і сотня працівників.

Про це йдеться у сюжеті кореспондента ТСН Сергія Осадчука.

Близько двох годин в Одесі вирувала негода, йшов потужний дощ. Одеса перетворилася на таку собі Венецію.

Величезний потік дощової води у лічені хвилини прямував до низини. Водії опинилися у пастці, автівки затопило, їхати було неможливо. Проскочити не вдалося навіть фурам, вони просто заглохли у воді.

Велика вода заливала підвали та сховища. На щастя, в цей момент не було тривоги і людей у затоплених укриттях не було. Однак, щоб дістатися з одного будинку до іншого, доводилися переходити вбрід.

Через підтоплення в районі Пересипського мосту цілий спальний район опинився відрізаним від міста. Щоб дістатися додому, водії їхали чи не по дверцята у воді.

До підтоплених вулиць прибули евакуатори, пошкоджених водою машин було дуже багато, їх доправляли на ремонт.

За дві години злива вщухла так само швидко, як і налетіла. Вода почала швидко з вулиць, відновився і рух транспорту. У мерії вже повідомили – за дві години в Одесі випала двотижнева норма опадів і системи зливу не впоралися з таким об’ємом води. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ТСН НОВИНИ за 16 вересня 2024 | Новини України СЬОГОДНІ НАЖИВО

  • В Одесі затримали агента РФ, який шпигував за бригадою "Лють"
  • Атака дронів та вибухи в українських містах: головні новини ночі 14 вересня 2024 року
  • Моторошне видовище: в Одесі над морем вирує смерч (відео)
Джерело матеріала
loader
loader