Honda показала недорогого суперника Toyota Camry для 2025 року
Honda показала недорогого суперника Toyota Camry для 2025 року

Honda показала недорогого суперника Toyota Camry для 2025 року

Великий седан Honda Accord показали на 2025 модельний рік. Автомобіль зазнав акуратної модернізації і з новими силами складе конкуренцію знаменитій Toyota Camry.

Деталі про машину стали відомі Motor1. Оновлення моделі Honda Accord 2025 невелике – седан отримав переглянуті комплектації та оснащення. Тепер базова ціна Honda Accord складає 29 390 доларів.

Раніше спеціалісти Car and Driver вирішили провести змагання між недорогими седанами масового сегменту. Преміальні дорогі машини участі не брали. Вибирали між Toyota Camry, Subaru Legacy, Honda Accord та Hyundai Sonata.

Honda Accord

У ході ретельних тестувань і порівнянь віч-на-віч визначили переможця – Honda Accord. Авторам сподобалися плавність ходу та низька витрата палива. З мінусів відзначили обмежений список обладнання та дешеві оздоблювальні матеріали.

В інших трьох моделей нарікання викликала неприємна керованість. Також у Hyundai Sonata не сподобалися гальма, а в Toyota Camry – погана шумоізоляція. У той же час недоліком Subaru Legacy назвали зависоку в порівнянні з конкурентами вартість, а плюсами виявилися потужні мотори та просторий салон.

До переваг Camry віднесли якісне складання. Седан Sonata відзначили за стильний дизайн та гарне оздоблення інтер'єру.

OBOZ.UA вже розповідав про новий недорогий позашляховик Nissan.

Джерело матеріала
loader
loader