Новий криптопроєкт Трампа: свіжі деталі про World Liberty Financial та токени WLFI
Новий криптопроєкт Трампа: свіжі деталі про World Liberty Financial та токени WLFI

Новий криптопроєкт Трампа: свіжі деталі про World Liberty Financial та токени WLFI

Новий криптопроєкт Трампа: свіжі деталі про World Liberty Financial та токени WLFI - Фото 1

Колишній президент і наразі кандидат у лідери США Дональд Трамп офіційно презентував криптовалютний проєкт під назвою World Liberty Financial на платформі X зі свого маєтку Мар-а-Лаго. Захід відбувся попри нещодавній замах на життя політика, що стався під час гри у гольф. Трансляція тривала понад дві години та зібрала 1.2 млн слухачів. Серед інших спікерів також були сини кандидата в президенти США: Ерік Трамп та Дональд Трамп-молодший.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Новий криптопроєкт Трампа: свіжі деталі про World Liberty Financial та токени WLFI - Фото 2

До речі, згідно з фінансовими деклараціями, які він подав у серпні, Трамп заробив близько $7,2 млн у 2023 році завдяки ліцензійній угоді з NFT INT, LLC, компанією, яка продає NFT, або невзаємозамінні токени, «картки» із зображенням колишнього президента США.

Новий криптопроєкт Трампа: свіжі деталі про World Liberty Financial та токени WLFI - Фото 3

Також колишній президент США зберігає від $250 000 до $500 000 на Ethereum-гаманці.

А платформа Arkham оцінює криптопортфоліо Трампа у $5,7 млн (станом на 17 вересня).

Що ж таке World Liberty Financial і токен WLFI?

Під час віртуального інтерв’ю була оголошена мінімальна кількість деталей. Дональд Трамп-молодший заявив, що ця ініціатива надасть нові можливості тим людям, які не можуть отримати фінансування в традиційних банках. Сам Дональд Трамп висловив оптимізм щодо майбутнього криптоіндустрії:

«Це молода і дуже швидко зростаюча галузь. Я вірю в неї».

Участь у віртуальному заході також брав друг Трампа, інвестор у нерухомість Стів Віткофф, який підтвердив свою участь у проєкті.

Платформа World Liberty Financial описується як ринок децентралізованих фінансів (DeFi) на блокчейні Ethereum, де люди можуть позичати, давати в борг і заробляти відсотки на криптовалюті. DeFi відрізняється від традиційних фінансів тим, що не має посередника. Усі операції відбуваються на блокчейні, який регулюється смарт-контрактами, створеними в рамках проєкту.

Криптовалютний проєкт Трампа обіцяє бути «зручнішим для користувача» і доступнішим, ніж теперішні альтернативи, і буде підкріплений непередаваним (тобто таким, яким не можна торгувати) токеном управління World Liberty Financial (WLFI). Можливо, це буде Soulbound токен (SBT).

Тим часом команда World Liberty Financial на чолі з Заком Фолкманом і Чейзом Херро розкрила деякі подробиці Decrypt:

  • продаж токенів буде регулюватися Комісією з цінних паперів і бірж США (SEC).
  • Більшу частину пропозиції токенів — 62,66% — розподілять під час майбутнього продажу токенів.
  • Частина чистого виторгу піде до резервного фонду мультипередплатного гаманця проєкту.
  • Частина чистого виторгу від продажу токенів надійде у якості оплати засновникам проєкту, команді та постачальникам послуг.
  • Близько 17,33% WLFI буде спрямовано на стимулювання розширення участі в управлінні World Liberty, а також на інші ініціативи з розвитку спільноти.
  • Решта 20% токенів підуть команді проєкту, радникам і майбутнім працівникам. Поки нерозкрита частина WLFI буде призначена для Фонду WLF і Witkoff Group.

Остерігайтесь фейків!

Цікаво, що після офіційного анонсу, почали рухатись у різних цінових напрямках інші фейкові токени що узяли собі назву World Liberty Financial (тикери WLFI, WLF, WL, можуть бути й інші). Майте на увазі, подібних неофіційних токенів безліч, на різних блокчейнах. Офіційного запуску ще не було.

Новий криптопроєкт Трампа: свіжі деталі про World Liberty Financial та токени WLFI - Фото 4

Новий криптопроєкт Трампа: свіжі деталі про World Liberty Financial та токени WLFI - Фото 5

Новий криптопроєкт Трампа: свіжі деталі про World Liberty Financial та токени WLFI - Фото 6

Джерело: Arkham, Decrypt, X

  • Колишній президент США і кандидат на новий термін Дональд Трамп офіційно презентував криптовалютний проєкт під назвою World Liberty Financial на платформі X. Трансляція тривала понад дві години та зібрала 1.2 млн слухачів. Серед інших спікерів також були сини політика: Ерік Трамп та Дональд Трамп-молодший.
  •  
  • Платформа, як повідомляється, описується як грошовий ринок децентралізованих фінансів (DeFi), або платформа, де люди можуть позичати, давати в борг і заробляти відсотки на криптовалюті.
  • DeFi відрізняється від традиційних фінансів тим, що в ньому немає нікого посередника, який би полегшував транзакції. Все відбувається на блокчейні, який регулюється смарт-контрактами, створеними в рамках проекту.
  • «Наш токен, $WL, буде використовуватися для розвитку екосистеми World Liberty Financial. Токени будуть використовуватися для підтримки мікроплатежів на блокчейні Solana Blockchain, а також протоколів DeFi, про які ми незабаром оголосимо. $WL буде використовуватися як токен управлінняНовий криптопроєкт Трампа: свіжі деталі про World Liberty Financial та токени WLFI - Фото 7Новий криптопроєкт Трампа: свіжі деталі про World Liberty Financial та токени WLFI - Фото 8Надаює власнику право брати участь у управлінні протоколом., для цілей голосування» — йдеться у повідомленні на офіційному сайті проєкту.
  •  
  • Цікаво, що після офіційно запуску справжнього токена WL, інші фейкові токени що узяли собі назву World Liberty Financial (тикери WLFI, WLF, можуть бути й інші) різко обвалився у ціні. Майте на увазі, подібних неофіційних токенів безліч, на різних блокчейнах.
  • Уважно перевіряйте адресу контракту.
  • А от справжній токен суттєво підріс з моменту релізу. Він, до речі, на базі Solana. Адреса контракту: 5EXtQy3vEup67yCVwto9shSJxYvmrs1Jxeao3t6rYwbF.
  • Джерело: Raydium, World Liberty, X
Новий криптопроєкт Трампа: свіжі деталі про World Liberty Financial та токени WLFI - Фото 9
Теги за темою
Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader
loader