Оновлення HyperOS 2.0 може вийти на ці пристрої Xiaomi
Оновлення HyperOS 2.0 може вийти на ці пристрої Xiaomi

Оновлення HyperOS 2.0 може вийти на ці пристрої Xiaomi

Xiaomi готується до запуску HyperOS 2.0, потенційний випуск якої заплановано на жовтень. Шанувальники Xiaomi з нетерпінням чекають цього оновлення, але не кожен пристрій вийде на ринок. Лише деякі моделі Xiaomi та її суббрендів Redmi та Poco отримають довгоочікуване оновлення HyperOS 2.0.

Китайський бренд офіційно нічого не повідомляв про HyperOS 2.0. Він навіть не виявив, що працює над новою версією HyperOS, хоча нещодавно це було підтверджено, коли у вихідному коді офіційного веб-сайту Xiaomi були знайдені сліди HyperOS 2.0.

Якщо у вас є пристрій Xiaomi, перегляньте список нижче, щоб визначити, чи отримає він наступне велике оновлення, HyperOS 2.0.

Пристрої Xiaomi, які, ймовірно, отримають оновлення HyperOS 2.0

Люди з XiaomiTime поділилися списком пристроїв Xiaomi, Redmi та Poco, які, швидше за все, отримають HyperOS 2.0. Це включає:

[Пристрої Xiaomi]

  • Xiaomi 14, Xiaomi 14 Pro, Xiaomi 14 Ultra, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
  • Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 Ultra
  • Xiaomi 12T, Xiaomi 12T Pro
  • Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra
  • Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE
  • Xiaomi 11T, Xiaomi 11T Pro
  • Xiaomi MIX Fold 2, Xiaomi MIX Fold 3
  • Xiaomi Pad 6, Pad 6 Pro, Pad 6 Max 14, Pad 5 Pro 12.4

[Пристрої Redmi]

  • Redmi K60, Redmi K60 Pro, Redmi K60 Ultra, Redmi K60E
  • Redmi K50, Redmi K50 Pro, Redmi K50 Ultra, Redmi K50 Gaming
  • Redmi Note 13, Redmi Note 13 4G, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 Pro 4G, Redmi Note 13 Pro+, Redmi Note 13R, Redmi Note 13R Pro
  • Redmi 12, Redmi 12C, Redmi 12 5G
  • Redmi 13, Redmi 13 5G, Redmi 13C, Redmi 13C 5G, Redmi 13R
  • Redmi 14C, Redmi 14R

[Пристрої Poco]

  • Poco F6 Pro, Poco F6, Poco F5, Poco F4 GT
  • Poco X6 Neo, Poco X6 5G, Poco X5 Pro 5G
  • Poco M6, Poco M6 4G, Poco M6 Plus 5G, Poco M6 Pro, Poco M6 Pro 5G

Це неофіційний список, підготовлений на основі політики оновлення програмного забезпечення пристрою та попередніх шаблонів розгортання. Якщо вашого пристрою немає в списку, зачекайте на офіційний список, перш ніж планувати оновлення до нового телефону.

Чого очікувати від HyperOS 2.0?

Xiaomi не розкрила зміни, які ми побачимо в HyperOS 2.0, але завдяки витокам ми вже маємо деякі подробиці. Нова версія HyperOS може дозволити користувачам виявляти приховані камери за допомогою сигналів WLAN. Якщо це правда, пристрої Xiaomi можуть мати перевагу в конфіденційності та особистій безпеці користувачів перед своїми конкурентами.

Деякі скріншоти, що просочилися, показали, що HyperOS 2.0 може отримати оновлену домашню сторінку налаштувань. Замість сегментів, розділених тонкими лініями, він міг би запропонувати досвід, схожий на картку. Оскільки Xiaomi зберігає той самий дизайн програми «Налаштування» протягом майже десятиліття, ця зміна буде дуже вдячна фанатам Xiaomi.

Нова домашня сторінка налаштувань на витікаючих зображеннях виглядає сучасно. Це не тільки забезпечить кращу естетику, але й забезпечить більш плавну навігацію та плавність.

HyperOS 2.0 може дозволяти до 16 ГБ віртуальної пам’яті, за замовчуванням – 6 ГБ. Звичайно, не всі пристрої Xiaomi можуть мати 16 ГБ віртуальної оперативної пам’яті через обмежене обладнання. Отже, він, швидше за все, з’явиться на телефонах високого класу з достатньою пам’яттю.

Кажуть, що Xiaomi також працює над тим, щоб дозволити користувачам вимикати редактор екрана блокування в HyperOS 2.0. Для тих, хто не знайомий, редактор екрана активується, коли ви довго натискаєте порожнє місце на екрані блокування. Ті, кому це не подобається, мабуть, зможуть вимкнути його через програму «Налаштування» в HyperOS 2.0.

Крім цих змін, очікується, що майбутня HyperOS 2.0 матиме більш плавну анімацію, кращу продуктивність і конфіденційність. Ви також можете очікувати нових функцій штучного інтелекту, оскільки всі інші бренди смартфонів працюють над наданням найкращих функцій штучного інтелекту, і Xiaomi не хотіла б пропустити це.

До випуску HyperOS 2.0 залишилося кілька тижнів. Згідно з нещодавнім витоком інформації, Xiaomi може почати розгортати його на відповідних пристроях на другому тижні жовтня. Як ви, можливо, вже знаєте, останні флагманські пристрої приєднаються до вечірки першими, за ними підуть пристрої середнього та бюджетного класу.

Джерело матеріала
loader
loader