Потап висміяв українців, які виїхали за кордон під час війни
Потап висміяв українців, які виїхали за кордон під час війни

Потап висміяв українців, які виїхали за кордон під час війни

Потапенко використав жарт відомих коміків про патріотизм.

Понад півроку музичний продюсер і співак Потап, який колись був на зірковому Олімпі українського шоу-бізнесу, не з'являвся в Україні. За словами самого артиста, за кордоном під час війни він не ховається, а робить внесок у розвиток і популярність українського бізнесу.

Багато українських колег і колишніх шанувальників Олексія Потапенка вважають його виїзд за кордон не дуже порядним вчинком. На цьому тлі у музиканта розвинулася хвороблива самоіронія.

Так, нещодавно на своєму каналі в TikTok він записав відео - пародію на діалог українського комедійного дуету Бампер і Сус, у якому гумористи обговорили питання виїзду українців під час війни за кордон, їхнього патріотизму та повернення в Україну.

Потап озвучив цю бесіду в ролях, сидячи у своєму автомобілі. Ролик він підписав одним словом: "Гумор".

Дивіться пародійне відео Потапа:

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Потап
Хто такий Потап / інфографіка: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Слава Камінська прокоментувала зникнення "заклятої" подруги і колеги по гурту НеАнгели Вікторії Смеюхи, яка перестала виходити на зв'язок ще восени 2022 року.

Також стало відомо, який вигляд має онука "мами Вєрки Сердючки" - донька зірки показала обличчя п'ятимісячної дівчинки на честь першого в її житті великого свята.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader