Повні характеристики Infinix Zero Flip просочилися до анонсу
Повні характеристики Infinix Zero Flip просочилися до анонсу

Повні характеристики Infinix Zero Flip просочилися до анонсу

Очікується, що незабаром Infinix Zero Flip буде представлений у всьому світі. Бренд вже почав дражнити свій перший складаний телефон у формі розкладачки, що свідчить про те, що він може бути офіційно представлений до кінця цього місяця. Нещодавно пакистанський роздрібний продавець поділився зображенням банера, на якому показано дизайн, колірні варіанти та ключові характеристики Zero Flip. Тепер роздрібний продавець із В’єтнаму Queen Mobile опублікував повні характеристики телефону в соціальних мережах. Однак читачам радимо поставитися до цієї інформації з недовірою, оскільки її точність не підтверджена.

Характеристики Infinix Zero Flip (за чутками)

Джерело повідомляє, що Infinix Zero Flip 5G матиме 6,7-дюймовий основний складаний дисплей FHD+ AMOLED із частотою оновлення 120 Гц і 3,64-дюймовий додатковий екран AMOLED, також із частотою оновлення 120 Гц. Зовнішній екран буде захищений склом Gorilla Glass.

Zero Flip 5G буде працювати на чіпсеті MediaTek Dimensity 8020 з оперативною пам’яттю LPDDR4X і внутрішньою пам’яттю UFS 3.1. Він буде оснащений акумулятором на 4590 мАг з підтримкою швидкої зарядки 70 Вт. Згідно з іншими повідомленнями, пристрій буде поставлятися в одній комплектації 8 ГБ + 512 ГБ.

Він матиме подвійну задню камеру з 50-мегапіксельним основним датчиком і 10,8-мегапіксельним додатковим датчиком. На передній панелі буде 12-мегапіксельна селфі-камера. Схоже, що і передня, і задня камери підтримуватимуть запис відео 4K зі швидкістю 30 кадрів/с.

Zero Flip 5G It матиме стереодинаміки, подвійні високоякісні мікрофони та підтримку сертифікації DTS, Hi-Res Audio та TUV. Що стосується підключення, то воно включатиме 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, NFC і порт USB-C. Для безпеки він буде оснащений бічним датчиком відбитків пальців. Пристрій працюватиме на Android 14 з XOS 14.5 і вдосконаленнями AI. Як видно на зображенні вище, він буде доступний у чорному та рожевому варіантах.

Джерело матеріала
loader
loader