Renault відродить знамениту модель 50-х у новому форматі
Renault відродить знамениту модель 50-х у новому форматі

Renault відродить знамениту модель 50-х у новому форматі

Новий Renault Estafette — одномісний електричний фургон із оригінальним дизайном і футуристичним салоном. Авто має великий вантажний відсік на 7 кубометрів.

Фургон Renault Estafette повернеться на ринок. Комерційну модель відродять у 2026 році, а поки на автошоу в Ганновері IAA Transportation 2024 презентували його концепт. Про нього розповіли на сайті Renault.

Замість дверей багажника встановили зсувну ролету
Фото: Renault

Новий Renault Estafette за розмірами можна порівняти з подовженим Kangoo. Він сягає 4,87 м завдовжки, 1,92 м завширшки та 2,59 м заввишки. У його основі лежить нова платформа FlexEVan, створена спільно з Volvo.

Фургон Renault Estafette вирізняється футуристичним дизайном із коротким капотом та великим кутом нахилу лобового скла. Замість дверей багажника встановлено кришку-ролету з електроприводом. Круглі фари та зсувні двері витримані в стилістиці оригінального Renault Estafette 1959 року.

Салон Renault Estafette — одномісний
Фото: Renault

Одномісний салон Renault Estafette виконаний у футуристичному стилі. На вигнутій передній панелі встановили два дисплеї, також передбачені програмовані сенсорні кнопки. Замість дзеркал заднього виду – камери.

Важливо Новий спортивний електрокросовер від Renault кине виклик Tesla Model Y (фото)

Вантажний відсік об’ємом 7,1 куб. м (на рівні Renault Traffic) доповнений полицями для багажу. Потрапити туди можна і з салону.

У багажному відсіку встановили полиці
Фото: Renault

Особливість архітектури FlexEVan – можливість швидкого оновлення. Електромобіль Renault Estafette можна оснастити новим мотором чи батареєю, встановити у вантажному відсіку кліматичну установку або додаткове освітлення.

Між іншим, недавно розсекретили новий компактний кросовер Renault.

Також Фокус розповідав про новий електрофургон Opel із ГБО.

Теги за темою
електромобілі
Джерело матеріала
loader
loader