Розкрито причину загадкової смерті зірки серіалу "Альф"
Розкрито причину загадкової смерті зірки серіалу "Альф"

Розкрито причину загадкової смерті зірки серіалу "Альф"

Судмедекспертиза показала, від чого помер "Браян Таннер".

Американська дитина-актор Бенджі Грегорі (Бенджамін Грегорі Хертцберг) помер у червні 2024 року в місті Пеорія, штат Арізона, у віці 46 років. Його тіло без ознак життя було виявлено в його особистому автомобілі, який стояв на парковці одного з місцевих банків. Разом із ним помер мопс Хенс - друг Грегорі та його тварина емоційної підтримки.

Колишній артист, який завершив кінокар'єру в 15 років, мав безліч проблем зі здоров'ям, включно з депресією, безсонням і біполярним розладом. Серед можливих причин його смерті називали непритомність через спеку, яка і призвела до летальних наслідків.

Лише нещодавно видання Metro опублікувало результати судмедекспертизи. Тепловий удар, безумовно, став трагічним штрихом фатального для Грегорі дня, але не вирішальним. Основна причина смерті Бенджі Грегорі - цироз печінки, на який актор страждав, судячи з великої кількості рубців на органі, вже досить довгий час.

Бенджі Грегорі був успішною дитиною-актором, популярність якому принесла роль Брайана Таннера - молодшої дитини сім'ї Таннерів, що прихистили в себе дивакуватого інопланетянина Альфа з популярного однойменного серіалу кінця 80-их.

Що таке "Альф"?

Альф - американський комедійний телесеріал про інопланетянина Альфа, який живе в американській сім'ї Таннерів після знищення його рідної планети Мелмак. Було знято чотири сезони (загалом 102 серії) в період з 1986 по 1990 роки. Був показаний у 80 країнах світу.

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що легендарний музикант Джон Бон Джові врятував жінку від самогубства. Музикант помітив жінку на мосту, та відрадив її не робити фатальну помилку.

Також знаменита британська світська левиця, модель і дизайнер Вікторія Бекхем розкрила таємну пристрасть до відомої моделі, яка змінила її життя на зорі кар'єри.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader