Серії Galaxy S23 починають отримувати оновлення One UI 6.1.1 у багатьох країнах
Серії Galaxy S23 починають отримувати оновлення One UI 6.1.1 у багатьох країнах

Серії Galaxy S23 починають отримувати оновлення One UI 6.1.1 у багатьох країнах

Минулими тижнями Samsung офіційно анонсувала One UI 6.1.1. Станом на сьогодні багато пристроїв, таких як серії Galaxy S23, серії Z Fold5 / Flip5 і Tab S9, почали отримувати нове оновлення One UI 6.1.1. Серія Galaxy S23 отримала це оновлення 5 днів тому в Кореї, а тепер отримало нове оновлення в кількох країнах. Отже, що пропонує це оновлення? Відповідь проста: Galaxy AI.

Один інтерфейс користувача 6.1.1 доступний для більшої кількості пристроїв

Samsung офіційно випустила One UI 6.1.1 спочатку для серії Galaxy S24, а потім для попередніх флагманів серії Galaxy S23, серії Tab S9 та Z Fold 5 / Flip5. Звичайно, бренд заснований у Південній Кореї, тому він багато думає про корейських користувачів. Це також видно з випущених оновлень. Після випуску в Кореї користувачі в інших регіонах тепер можуть отримати доступ до One UI 6.1.1.

Серії Galaxy S23 починають отримувати оновлення One UI 6.1.1 у багатьох країнах - Фото 1

Розмір оновлення коливається від 2,5 ГБ до 3 ГБ і може відрізнятися залежно від пристроїв. Наразі багато користувачів можуть отримати доступ до цього оновлення без проблем. Але єдине важливе оновлення, якого всі чекають, це One UI 7. Samsung, ймовірно, анонсує One UI 7 на конференції розробників, і очікується, що буде оголошено бета-версію програми.

One UI 7 базуватиметься на Android 15. Android 15 — остання операційна система Google. Нова версія Android містить значні оптимізації та інновації. Поки користувачі з нетерпінням чекають основного оновлення One UI 7, ми будемо стежити за новими подіями.

Джерело матеріала
loader
loader