Стюардеса розповіла, як пілоти займаються сексом із бортпровідницями та влаштовують оргії
Стюардеса розповіла, як пілоти займаються сексом із бортпровідницями та влаштовують оргії

Стюардеса розповіла, як пілоти займаються сексом із бортпровідницями та влаштовують оргії

Вона викрила розпусні витівки персоналу авіакомпаній.

Стюардеса викрила розпусні витівки співробітників авіакомпанії, які, за її словами, більше одержимі сексом, ніж пасажирами.

28-річна бортпровідниця розповіла The Sun, що ніколи не зустрічала одруженого пілота, який би не зраджував.

Вона заявила, що деякі колеги розважалися в кабіні пілотів, а інші влаштовували оргії, коли літак приземлявся. Жінка, яка побажала залишитися анонімною, поділилася: "Я ніколи не зустрічала пілота, який би не зраджував свою дружину. За час моєї кар'єри стюардеси я мала інтрижки з п'ятьма пілотами. Я чула, що деякі люди розважаються в кабіні пілотів, але я ніколи не приєднувалася до цього клубу. Це лише тому, що ліжка, на яких сплять пілоти під час польотів, крихітні – і вам буде важко вмістити двох людей на одному для занять легкою атлетикою в спальні. І я виключаю туалети, тому що дуже добре знаю, наскільки вони можуть бути брудними. Я здригаюся від самої думки про це".

Вона додала, що, як правило, залишає пасажирів у спокої, якщо підозрює, що вони пустують у туалеті, але втручається, якщо інші пасажири скаржаться. Але вона розповіла, що справжня дія відбувається на землі, коли персонал насолоджується пересадками, де вони спілкуються в готелях.

Вона пояснила: "Додайте випивку, басейни, казино і джакузі, і навіть ми починаємо почуватися наче у відпустці. Навіть одружені співробітники потрапляють у халепу. Їхні партнери не мають жодного шансу дізнатися, що вони пішли на роботу, і всі, з ким вони перебувають, роблять те ж саме. І хоча сексуальні витівки зазвичай відбуваються між пілотами і стюардесами, багато співробітників регулярно заводять зв'язки з місцевими і навіть з ескорт-службами. До того ж, часто це буває втрьох або навіть учотирьох".

За її словами, персонал починає пиячити, щойно залишає аеропорт, щоб дістатися автобусом до готелю. Стюардеса також розповіла, що вони крадуть випивку з літака, зокрема шампанське з першого класу.

Працівниця також розповіла, що одного разу заснула під час польоту, бо погано почувалася після вечірки з колегами напередодні ввечері.

Вона зробила висновок, що робота стюардесою – одна з "найсексуальніших у світі", і що вона іноді дає свій номер телефону пасажирам, які їй подобаються. Але вона наполягає на тому, що це не просто розваги на робочому місці, і що завдяки роботі в небі у неї з'явилися спогади і друзі, яких вона буде берегти все життя.

Джерело матеріала
loader
loader