Танцівник Лободи Назар Грабар зізнався, що після втрати брата мав алкогольну залежність
Танцівник Лободи Назар Грабар зізнався, що після втрати брата мав алкогольну залежність

Танцівник Лободи Назар Грабар зізнався, що після втрати брата мав алкогольну залежність

Назар Грабар зізнався, що втрата брата підштовхнула його шукати відповіді в чарці, однак згодом він зрозумів, що цей шлях неправильний.

Відомий український танцюрист, модель та зірка кліпу Світлани Лободи "Твої очі" Назар Грабар зізнався в алкогольній залежності від якої він страждав після смерті рідного брата. Про це він розповів у програмі "Тур зірками" на Люкс ФМ.

Зокрема, відомо, що загинув Ілля Грабар наприкінці 2022 року. Відомо, що чоловік був звукорежисером, але на початку повномасштабної війни в Україні, яку розпочала Росія, став на захист Батьківщини. Слідом за ним приєднався до лав захисників і його брат Назар, який також до війни мав творчу кар’єру, працював актором та моделюю, а також танцівником. Брати були в одному підрозділі, де виконували бойові завдання. Напередодні Назар отримав поранення — уламком в груди, тому його госпіталізували в лікарню. Його брат залишився на позиціях, а вже через два дні він загину.

Назар Грабар зізнався, що перші пів року після смерті брата, знаходив відраду у вживанні спиртних напоїв, однак згодом зрозумів, що цей шлях його веде у прірву. Танцівник також розповів, що відмовитися від шкідливої звички, частково, йому допоміг психолог, з яким він пропрацьовував втрату брата.

"Колись, я не приховую той факт, що після втрати Іллі, десь пів року я не просихав. Я працював з психологом, але я також сам зрозумів, що це шлях в нікуди. Колись це було. Вже ні. Я намагаюся робити вже корисні звички", — пояснив Назар Грабар.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Назар Грабар, танцюрист Світлани Лободи, повідомив про смерть рідного брата на війні з РФ.

Крім цього, Фокус писав, що танцюрист Світлани Лободи розповів про звірства в Бучі.

Теги за темою
Армія
Джерело матеріала
loader