Вандали влаштували погром у лікарні на Одещині: подробиці інциденту
Вандали влаштували погром у лікарні на Одещині: подробиці інциденту

Вандали влаштували погром у лікарні на Одещині: подробиці інциденту

На Одещині в Болградській районній центральній лікарні зафіксували акт вандалізму. Невідомі особи нанесли глибокі подряпини на скло дев’яти металопластикових вікон однієї з будівель медзакладу.

Це сталося в нічний час або на світанку, розповідає для "Бессарабія INFORM" заступник генерального директора лікарні Володимир Желясков.

Через чиюсь витівку постраждали три склопакети у фізкабінеті та шість у стоматологічному відділенні. Працівники відзначають, що пошкоджень ще не було, коли вони закінчували свою зміну.

Керівництво та працівники лікарні були приголомшені не лише через сам факт вандалізму, але й через витрати на заміну склопакетів. Глибокі подряпини зробили вікна нестійкими до зимових холодів. Оскільки склопакети можуть не витримати морозів, то їх потрібно якнайшвидше замінити.

Цей інцидент став першим подібним випадком в історії лікарні. Керівництво медзакладу вже звернулося до поліції з заявою, щоб розслідувати цей акт вандалізму та знайти винних.

Раніше Politeka писала про те, що мешканця Березівського району судитимуть за підпал лікарні. В поліції повідомляють, що своїми діями чоловік завдав лікарні матеріальних збитків на суму близько 30 тисяч гривень.

Останні новини України:

Масова бійка сталася в Одесі, люди в камуфляжі накинулись на цивільних: в ТЦК повідомили, що сталося

Тариф на газ зросте з квітня, але не у всіх: які ціни встановлені в українських компаніях

Одноразова грошова допомога 5000 гривень: хто з українців може ії отримати

Теги за темою
Одеса лікарня
Джерело матеріала
loader
loader