Віктор Гевко вперше прокоментував зраду своєї дружини
Віктор Гевко вперше прокоментував зраду своєї дружини

Віктор Гевко вперше прокоментував зраду своєї дружини

Актор Віктор Гевко вперше за чотири роки публічно відповів на запитання, чи дійсно у 2020 році йому зрадила дружина.

Автор та актор скетч-шоу "Країна У", учасник проєкту "Студії 95 квартал" та актор серіалу "Одного разу під Полтавою" Віктор Гевко вперше після чуток прокоментував зраду своєї дружини. Подробицями актор поділився в інтерв’ю Слави Дьоміна.

Зокрема, у 2020 році в мережі з’явилася інформація, що Віктора Гевко поблизу його будинку побив колишній футболіст ФК "Тернопіль", на ім’я Ігор. Причиною цьому стали особисті розбірки, тоді в мережі писали, що Ігор — це коханець дружини Віктора Наталі. Тоді актор не коментував цю інформацію. Саме тоді Віктор Гевко балатувався на виборах. Після інциденту минуло чотири роки. Слава Дьомін вирішив поцікавитися, чи була все ж таки подружня зрада, на що Віктор Гевко відповів неоднозначно.

"Слухай, тоді були вибори і там писали все що хочеш. Там були і машина припаркована і… Там таке творилося. Це такий період. Що там тільки не писали", — сказав Гевко.

На уточнююче запитання від Слави Дьоміна, чи все ж таки інформація була не правдою, актор сказав: "Махни на то рукою, забудь то все. У нас там було, поспорили ми були з одним хлопчиком, але то роздули сильно".

Інтерв’юер вирішив уточнити, чи сварка все ж була на фоні зради, на що Гевко відповів: "Ми поспорили в дворику. Тому це потім роздули і пішло поїхало. Тоді було дуже багато всяких статей. Такий період. Розуміє, тоді просто, скільки всякого гімна писали. Це ти знайшов тільки одне, а його там було скільки всього. Я цей період в житті… Я тоді взагалі в людях дуже розчарувався. Люди вони насправді, вони тебе дивляться, знають, а потім в якийсь момент, вони просто, через то, що ти їм не подобаєшся, бо ти підтримуєш не того, кого б хотіли підтримувати вони. То вони вже там готові про тебе написати все що хочеш. Вже таке брехали, таке вигадували".

У результаті актор заявив, що він не хоче нічого згадувати про той період свого життя і попросив не ставити йому питання щодо зрад. Зауважимо, що Віктор і Наталія Гевко разом вже 18 років. Спільно пара має 7-річного син.

0:54:55 - зрада дружини

Нагадаємо, раніше ми писали, що зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" висловився про Влада Яму та інших артистів, які живуть за кордоном.

Джерело матеріала
loader
loader