З Днем ангела Софії: красиві привітання у картинках і прозі
З Днем ангела Софії: красиві привітання у картинках і прозі

З Днем ангела Софії: красиві привітання у картинках і прозі

У цей день також вшановують пам'ять мучениць Віри, Надії, Любові та Софії. Жінки загинули через непокору імператору, який переслідував християн.

LifeStyle24 підібрав привітання з Днем ангела Софії у картинках і прозі. Не забудьте надіслати їх своїм рідним і друзям.

День ангела Софії: привітання у картинках і прозі

Сьогодні день твого Ангела-Хранителя. Я тебе вітаю, Софіє, та хочу побажати, щоб твій невидимий захисник оберігав тебе від різних бід, щоб направляв тебе на вірний шлях, не давав сумувати й відганяв похмурі думки!

З Днем ангела Софії: красиві привітання у картинках і прозі - Фото 1
Привітання з Днем ангела Софії / Фото Pinterest

***
Дорога Софія. У День твого ангела від чистого серця хочу побажати мудрості й гідності, честі й благородства, міцної віри й сил, небесної благодаті, світлих надій і чистої любові.

З Днем ангела Софії: красиві привітання у картинках і прозі - Фото 2
Привітання з Днем ангела Софії / Фото "Главред"

***
Мила Софія! Вітаю тебе з Днем ангела! Бажаю тобі, щоб частіше звучав твій ангельський сміх, щоб твої очі сяяли від щастя, щоб твоє серце наповнювалося любов'ю! Нехай над твоєю головою завжди світить ласкаве сонечко, а небеса будуть чистими й безхмарними!

З Днем ангела Софії: красиві привітання у картинках і прозі - Фото 3
Привітання з Днем ангела Софії / Фото vitannya.ua

***
Софія, вітаю з Днем ангела! Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою – і у хвилини радості, і у хвилини смутку, і в любові, і розлуці – щосекунди! Коли ти впадеш, він підніме, коли ти заплачеш – утішить, коли ти будеш радіти – теж разом з тобою радітиме. Будь благословенною, Софіє!

З Днем ангела Софії: красиві привітання у картинках і прозі - Фото 4
Привітання з Днем ангела Софії / Фото vitannya.ua

***
Софія, щиро вітаю тебе зі святом. Бажаю тобі нескінченного щастя, вірних друзів, творчих ідей, великих перемог і багато щастя! Прикрашай своєю посмішкою кожен день, і все буде добре.

З Днем ангела Софії: красиві привітання у картинках і прозі - Фото 5
Привітання з Днем ангела Софії / Фото vitannya.ua
***
Софіє, я хочу побажати, щоб у твоєму житті не було жодного похмурого дня! Щоб ангел-охоронець оберігав тебе і благословляв кожен твій вчинок, допомагав в усьому, осяював твій життєвий шлях і захищав своїми крилами від усіх негараздів.

З Днем ангела Софії: красиві привітання у картинках і прозі - Фото 6
Привітання з Днем ангела Софії / Фото з ютубу

***
У День ангела, Софіє, бажаю віри в краще і душевної благодаті. Нехай твій ангел вберігає тебе від всього лихого і подарує своє благословення.

Джерело матеріала
loader
loader