Netflix не працюватиме на iOS 16: які моделі iPhone залишилися за бортом
Netflix не працюватиме на iOS 16: які моделі iPhone залишилися за бортом

Netflix не працюватиме на iOS 16: які моделі iPhone залишилися за бортом

Фільми та серіали Netflix зручно дивитись на різних девайсах, в тому числі на смартфонах. Але скоро такої можливості не стане у певної кількості власників iPhone.

Як повідомляє видання MacRumors, застосунок Netlix скоро припинить підтримуватись на операційних системах iOS 16 та iPadOS 16. Користувачі, які хочуть продовжувати послуговуватись ним, повинні будуть перейти на iOS 17, iPadOS 17 або пізнішу версію для отримання нових оновлень, функцій та виправлень помилок.

Це означає, що користувачі iOS 16 не зможуть оновитися до версії програми, в якій реалізовано зміну. В основному це стосується власників iPhone X, а також тих, хто досі користується iPhone 8 і iPhone 8 Plus.

Аналогічна проблема зачепить і власників Pro (1-го покоління) та iPad (5-го покоління). Саме вони досі використовують версію iPadOS 16, оскільки iPadOS 17 припинила підтримку цих моделей.

Це не означає, що застосунок Netflix повністю перестане працювати на всіх перелічених пристроях. Він все ще буде доступним і працюватиме. Проте вони більше не зможуть завантажити оновлені функції і їм не буде доступне виправлення помилок. У поточному вигляді програма працюватиме у них до моменту, поки не буде оголошена застарілою, а її підтримка не припиниться.

Втім, і в такому разі можна буде переглянути контент платформи з мобільного пристрою. Але потрібно буде скористатись браузерною версією.

Ось список пристроїв Apple, для яких оновлення застосунку Netflix стануть недоступними:

  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPad Pro (1-го покоління)
  • iPad (5-го покоління)

Рядки коду, що вказують на майбутню зміну, виявив у додатку Netflix учасник спільноти MacRumors Аарон Перріс. Невідомо, яке оновлення припинить підтримку вищезгаданих пристроїв Apple, але, враховуючи, що рядки коду є в останній версії, оновлення, швидше за все, буде випущено незабаром.

Джерело матеріала
loader
loader