Блогерка Юлія Верба народила первістка
Блогерка Юлія Верба народила первістка

Блогерка Юлія Верба народила первістка

Юлічка Верба народила на 41 тижні вагітності. За інформацією блогерки, лікарі стимулювали початок пологів.

21-річна блогерка Юлічка Верба (справжнє ім’я Юлія Вербенець) народила первістка. Подія відбулася сьогодні, 18 вересня, про це вона повідомила у себе в телеграм-каналі.

Зокрема, відомо, що блогерка народила дівчинку. Пологи почалися ще зранку, але дівчинка народилася вже після обіду — після 16:00. За інформацією Юлічки Верби пологи довелося стимулювати, так як уже почався 41 тиждень вагітності, однак попри очікування, що пологи почнуться самостійно, все ж лікарі прийняли рішення проводити оперативне втручання та робити кесарів розтин.

Народжувала блогерка у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі, в якому свого часу народжувала інша відома пара блогерів Наталі Литвин та Олександр Куровський.

Народжувала Юлічка Верба разом зі своїм чоловіком Костею, з яким заручилася у жовтні 2023 року. Пара офіційно не одружена, адже як пояснила в одному зі своїх інтерв’ю Юлія, вони хочуть справжнє українське весілля, щоб воно було гучним, а поки в країні йде війна, товони не планують влаштовувати ніяких святкувань. Тимчасово відкладають цей день до перемоги України у війні над Росією.

Раніше дівчина також розповідала, що дійснобатько її дитини свого часу сидів у СІЗО,однак вдаватися у подробиці вона не стала. В одному з інтерв’ю Верба заявила, що нічого такого у цьому не бачить, інше діло, якби він це приховував і вона дізналась від кого, а так він сам їй розповів, що тоді трапилося.

Варто зауважити, що до знайомства з Юлією Костя займався ремонтом автомобілів, зараз же окрім цього, чоловік активно розвиває свою сторінку в соціальних мережах. Так, нині в мережі Інстаграм за ним слідкують 149 тисяч підписників. Тим часом на сторінці є лише дві публікації, одна з яких датована ще у серпні, інша з’явилася у день пологів Юлії Верби.

Нагадаємо, раніше ми писали, що чоловік Катерини Кухар повідомив, що іде зі сцени.

Крім цього, Фокус писав, лідер гурту "The ВЙО", який служить в ЗСУ, зізнався, що вивіз повнолітніх синів за кордон.

Джерело матеріала
loader
loader