FM Галичина розпочинає новий сезон, втілюючи вагомі зміни в етері
FM Галичина розпочинає новий сезон, втілюючи вагомі зміни в етері

FM Галичина розпочинає новий сезон, втілюючи вагомі зміни в етері

19 вересня FM Галичина розпочинає новий сезон.

Найважливішим нововведенням стало оновлення пріоритетів у програмній політиці: радіостанція вирішила сконцентруватися на інформаційно-аналітичному контенті, що вплинуло на загальне звучання. Таким чином FM Галичина прагне залишатися актуальною для своєї аудиторії відповідно до викликів часу.

Вперше за 14 років свого існування FM Галичина змінює головний слоган, який тепер звучить як «Добра музика, важливі новини». Це символізує новий напрям розвитку та підтверджує роль радіостанції як джерела експертної аналітики та оперативної інформації.

«Ми робимо великий акцент на новинному контенті. Журналісти інформаційного відділу та ведучі ефіру розповідають, чим живе країна і західні регіони зокрема. Це розмови з компетентними людьми, це знакові гості наших студій. Це чесні й сміливі розмови. Хочемо, щоб наш слухач чув миттєву реакцію на події та отримував ширше розуміння того, що відбувається», — розповіла шеф-редакторка Ольга Крупник.

Разом із цим, радіостанція повністю оновлює брендове аудіооформлення, яке підкреслюватиме зміни у стилі та змісті ефіру. Відчутні зміни й у музичному наповненні радіостанції. Це вишукана музика різних напрямів: рок-класика, сучасний інді-рок, інді-поп, альтернативний рок, фанк, джаз. Особливу увагу FM Галичина акцентує на золотих хітах та ностальгійних настроях. Поряд із The Doors, Ramones, SadSvit слухачі почують і Братів Гадюкіних, Піккардійську терцію, RHCP, Pearl Jam та Скрябіна. Ексклюзив сезону — проєкт «LIVE на FM Галичина» з живими виступами українських музикантів на малій сцені радіостанції.

Варто відзначити і зміни в програмній сітці. У новому сезоні ранок розпочинатимуть Остап Вакулюк та Ірина Давосир у програмі «Кава і факти», денний ефір триватиме в компанії Назара Міліневича та Мирослава Височанського у програмі «Формула дня», а ввечері в етері звучатиме інформаційно-аналітична програма «На подумати» з Романом Чайкою та Асею Звіробій.

«Наша мета — бути надійною платформою для тих, хто шукає інформацію та близькість спільноти однодумців. Ми реагуємо на потреби аудиторії, тож розпочали серію актуальних авторських проєктів в етері FM Галичина: «Без броні» про війну «кухонною мовою» з військовим ветераном Андрієм Жолобом, психологічна програма «Я тебе чую» з Соломією Чубай, історична програма «Манускрипт» з Мирославом Височанським, політичний огляд з Олегом Манчурою «Заманчурити» та «Міжнародка з Юрієм Фізером», — зазначила програмна директорка радіостанції Юла Бєльська.

Незмінно в етері лунатимуть і авторські програми Марії Бурмаки «Нове та найновіше» з прем'єрами пісень українських виконавців, а також «Книжкова драбина» Мар’яни Савки — проєкт про книги, що варті уваги.

Програми FM Галичина можна не лише слухати, а й переглядати на YouTube. Запрошуємо підписатися на канали авторських проєктів «Я тебе чую», «Без броні», «Манускрипт», а також «FM Галичина» з інформаційно-аналітичним контентом та «FM Галичина МУЗИКА» з інтерв’ю з відомими діячами культури.

Де б ви не були – онлайн чи в авто, будьте в курсі важливих подій і насолоджуйтесь якісним музичним звучанням. «Добра музика, важливі новини» – разом із вами кожного дня на FM Галичина.

Для довідки:

Радіо FM Галичина на сьогодні охоплює 14 частот у 4-х областях: Львів 89,7 FM, Тернопіль 102,3 FM, Луцьк 89,8 FM, Рівне 89,5 FM, Борислав 102,9 FM, Броди 107,5 FM, Новий Розділ 107,6 FM, Радехів 103,6 FM, Славське 102,6 FM, Старий Самбір 102,7 FM, Стрий 107,9 FM, Турка 105,9 FM, Червоноград 103,0 FM, Шацьк 106,7 FM. Прогнозована сукупна цільова аудиторія радіомережі складає приблизно 5 млн. слухачів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader