Ідеальний образ на День народження: що можна купити від 500 до 1000 гривень
Ідеальний образ на День народження: що можна купити від 500 до 1000 гривень

Ідеальний образ на День народження: що можна купити від 500 до 1000 гривень

Якщо ви іменинниця, то повинні на своєму святі сяяти та мати неперевершений вигляд, пише Lady 24. Щоб бути в центрі уваги у бездоганному вбранні, радимо звернути увагу на дві найпопулярніші речі – це плаття та костюм. Вони завжди виглядають святково та дорого. Підібрані нами образи чудово підійдуть для святкування Дня народження в ресторані.

Що купити на День народження до 1000 гривень

Безумовно, сукня є найпопулярнішим та найочевиднішим вибором на День народження. У магазинах можна віднайти чимало цікавих фасонів та кольорів, які вам до вподоби.

Завжди розкішний вигляд має плаття в білому кольорі, особливо, якщо воно в цікавому та елегантному фасоні, яке дозволить вам стати зіркою вечора.

Щоб додати у свій аутфіт трохи родзинки, можете обирати комбіноване плаття з додаванням деніму та поясу, який підкреслить вашу фігуру.

Не відмовляйтеся від чорних суконь, які є класикою та пасують навіть на День народження. Візуально вони видовжують силует та зроблять вас стрункішою.

Також не забувайте про плаття в довжині міді. Радимо звернути увагу на плісировану сукню або мінімалістичну коричневу, яку можна доповнити аксесуарами та цікавим взуттям. Всі ці сукні можна придбати за досить демократичною ціною та мати при цьому дивовижний образ.

Окрім сукні, в гардеробі кожної дівчини має бути костюм. Це вбрання є функціональним, оскільки підійде для будь-якої події – дня народження чи походу в офіс. Важливим моментом є й те, що його можна розпарувати. Жакет носити з різними спідницями та штанами, а низ – з будь-яким верхом.

На День народження радимо зробити ставку на красиві твідові костюми, які складаються з короткого жакета та мініспідниці або ж звернути увагу на класичний костюм.

Якщо ж хочете цікавий та незвичний образ – можна придбати красивий комбінезон із жакетом, який має ефектний крій та фасон. Ці костюми також доволі приємні в ціні, тож до 1000 гривень ви вкладетеся в приємну покупку.

На День народження також можна одягати красиві блузи, шовкові сорочки чи монохромні костюми, корсети та будь-яке інше вбрання, в якому ви будете почувати себе комфортно. Для того, щоб аутфіт був вишуканим, не забудьте довершити look взуттям на підборах.

Джерело матеріала
loader
loader