Кейт Міддлтон офіційно повернулася до роботи: що вона зробила найперше
Кейт Міддлтон офіційно повернулася до роботи: що вона зробила найперше

Кейт Міддлтон офіційно повернулася до роботи: що вона зробила найперше

Кейт Міддлтон вперше повернулася до роботи після завершення лікування від раку. Згідно з придворним циркуляром, офіційним документом про діяльність королівської сім'ї, 42-річна принцеса Уельська зустрілася з членами команди Центру раннього розвитку дитини і співробітниками Кенсінгтонського палацу у Віндзорському замку, щоб обговорити свій проєкт з розвитку дітей раннього віку.

Про це повідомляє The Telegraph. "Принцеса Уельська, спільний патрон Королівського фонду принца і принцеси Уельської, сьогодні вдень провела зустріч з питань раннього розвитку дітей у Віндзорському замку", – йдеться в повідомленні. Її присутність знаменує собою початок повернення до роботи і зобов'язань на найближчі місяці.

На початку вересня цього року Кейт опублікувала в соціальних мережах відеозвернення, в якому оголосила про завершення курсу хіміотерапії. Вона оголосила про свій діагноз раку ще навесні, а саме 22 березня. Під час хвороби, а також коли Міддлтон одужала і змогла працювати вдома, вона отримувала інформацію про свій проєкт, присвячений ранньому дитинству.

Ініціатива досліджує, "як досвід раннього дитинства часто є першопричиною найважчих соціальних проблем сьогодення, таких як залежність, розпад сім'ї, погане психічне здоров'я, самогубство і безпритульність", – повідомляє офіційний сайт британських монархів.

Кейт двічі з'являлася на публіці: в середині червня на церемонії Trooping the Colour і 14 липня на Вімблдоні. Наразі єдиний захід, який вона "потенційно" може відвідати, – це недільна служба на підтримку королівської сім'ї, ветеранів та їхніх родин 10 листопада. Наступного місяця вона планує провести свій щорічний концерт колядок у Вестмінстерському абатстві.

Однак, жодних інших зобов'язань принцеси наразі не підтверджено. Дружина Вільяма братиме участь у королівських обов'язках, "коли зможе", повідомило джерело видання. У неї може бути "легка програма" роботи або обмежена кількість зустрічей.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як королівський експерт прокоментував відеозвернення Кейт Міддлтон до підданих, де вона розповіла про завершення курсу хіміотерапії. За словами фахівця, це вперше, коли монархи постають перед народом у такому образі. Деталі – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader