Лілія Подкопаєва показала рідкісне фото з чоловіком та одразу трьома дітьми
Лілія Подкопаєва показала рідкісне фото з чоловіком та одразу трьома дітьми

Лілія Подкопаєва показала рідкісне фото з чоловіком та одразу трьома дітьми

Спортсменка висловилася про усиновлення дітей.

Українська гімнастка Лілія Подкопаєва потішила рідкісним кадром з чоловіком, бізнесменом Ігорем Дубінським, та трьома дітьми.

Сімейний допис спортсменка зробила з нагоди Дня усиновлення, який в Україні щороку припадає на 17 вересня. Річ у тім, що гімнастка 2006 року усиновила сина Вадима, якому зараз вже 18 років. Лілія Подкопаєва поділилася, що усиновлення – це вибір серця. Спортсменка переконана, що багато років тому не вона обрала сина, а він її. Лілія Подкопаєва наголосила, що усиновлення – це про любов, яка виростає в серці.

"Усиновлення – це вибір серця, який ніколи не буває випадковим. 18 років тому моя дитина обрала мене, і цей момент назавжди змінив моє життя. Це не про кровні зв'язки, а про любов, яка виростає у серці, коли ти стаєш батьком чи матір'ю. Батьківство – це про турботу, підтримку та відчуття нерозривного зв'язку. Це любов, яка перевершує все і назавжди об'єднує душі", - поділилася гімнастка.

Зазначимо, Лілія Подкопаєва виховує трьох дітей – сина Вадима і доньок Кароліну та Евеліну. Разом з сім'єю спортсменка проживає в США.

  • Де зараз Софія Ротару: куди виїхала під час війни, скандали довкола родини й помста росіян
  • Галкін показав помітно підрослих 11-річних двійнят від Пугачової і привітав їх з особливим святом
  • "Євробачення-2025": відома співачка з потужною піснею подала заявку на участь у нацвідборі
Джерело матеріала
loader
loader