Мілла Йовович уперше за тривалий час вийшла на зв'язок із фанами
Мілла Йовович уперше за тривалий час вийшла на зв'язок із фанами

Мілла Йовович уперше за тривалий час вийшла на зв'язок із фанами

Акторка поділилася милими сімейними світлинами. Вона зникла з інформаційного поля, видалила майже всі свої публікації в популярній соціальній мережі, тому втратила багато підписників.

Зірка Голлівуду, фотомодель, яка народилася в Києві, Мілла Йовович уперше за тривалий час вийшла на зв'язок із фанатами. 18 вересня вона поділилася з шанувальниками в Instagram новими знімками і пояснила свою тривалу відсутність у соцмережах.

До цього актриса з якоїсь причини видалила всі свої пости та зникла з інформативного поля. Знаменитість зізналася, що взяла так званий "діджитал детокс" і присвятила себе сім'ї та роботі над новими проектами. За словами Мілли, після переїзду в новий дім, вона насолоджувалася часом із чоловіком і була зайнята турботою про трьох дітей.

"Усім привіт! Мене нещодавно запитували, навіщо я очистив свою сторінку і де я був останнім часом. Ну, коротко, знявся цього року два фільми, можливо третій до Різдва. Ми переїхали і це було багато роботи. Але найбільше на світі я намагаюся бути частиною своєї спільноти. Я зосередився на тому, щоб бути найкращим неоплачуваним водієм Uber для моїх дітей між школою і танцями, музикою, гімнастикою", — написала Йовович. Крім того, зірка "Жанни д'Арк" зізналася, що почала новий розділ свого життя. Їй потрібне було перезавантаження, щоб впоратися зі стресовим станом.

"Я усвідомила, що в 48 років я настільки відрізняюся від себе колишньої. Мені потрібно було почати з чистого аркуша, щоб бути собою нинішньою... Я втратила багато передплатників, тому що взяла цю паузу. Але мене це влаштовує, тому що я хочу насолодитися невеликою кількістю часу, який я тут проводжу", — пояснила зірка "П'ятого елемента".

Також акторка поділилася милими сімейними світлинами, зокрема свого батька Богіча Йововича, який у рожевих туфлях на підборах і з шпильками у волоссі грається зі своїми онуками.

Нагадаємо, 5 березня Фокус писав про те, що дочка Мілли Йовович зворушливо привітала батька з днем народження. Мілла Йовович і Пол Андерсон виховують трьох спільних дітей. Старша з них активно будує кар'єру в кіногалузі.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader
loader